loading...

12 illusztráció, ami jól mutatja, hogy mennyire megváltoztak a férfiak az utóbbi időben

Az elmúlt évtizedekben a világunk megváltozott, és ha észrevétlenül is, de mi magunk is vele változtunk. Ezek a változások pedig mindenkit egyformán érintettek, beleértve a nők és a férfiak viselkedését, normáit, elveit és megjelenését. Az alábbi illusztrációk most a férfiak megváltozott szokásait és jellemzőit vették górcső alá, nem is akármilyen módon, rendkívül szellemesen és valósághűen illusztrálva.
1. A férfiak megjelenése ma már nem hasonlít az elődjeikhez. 2. Teljesen máshogy érkeznek egy randevúra. 3. A sportruházat- és kellékek kiválasztására nagyobb hangsúlyt fektetnek, mint magára a sportra. 4. Ma már nem csak egyszerűen növesztik a szakállukat, de törődnek is vele. 5. A modern férfiak gazdagsága már nem mindig kézzel fogható. 6. Ma már a férfiaknak is mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha ,,divatosak” szeretnének lenni. 7. Bár a ruhák választéka nőtt, ezt nem mindig használják ki megfelelően. 8. A barátokkal történő időtöltés megmaradt, csak a helyszín változott.

  

9. A legjobban fizetett férfi szakmákhoz ma már csak internetre van szükség.

  

10. Az internetezés fontosabbá vált, mint a kellő pihenés. 11. A mai férfiak kicsit érzékenyebbek lettek a testi sérülésekre. 12. De szerencsére a mai férfiak körében egyre nagyobb divatnak örvend az egészséges táplálkozás és életmód, aminek a jövőben még sok pozitív hatása lehet.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

15 képregény egy norvég művésztől, aki tudja, hogyan élnek a 30 körüli nők

Bibicantdraw (Bibi nem tud rajzolni) egy oslói grafikus, akinek elmondása szerint a művészneve tulajdonképpen egy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?