loading...

14 oroszlán támadta meg a kiselefántot. Nem fogod elhinni, hogy mi történt ezután!

Nem mindennapi felvételt készítettek a minap Zambiában, egy egy éves elefánt megküzdött 14 éhes oroszlánnal – a bátor elefánt végül sikerrel zárta a nehéz feladatot, megmenekült a fenevadak karmai közül.

bebi-elefant-oroszlanok

A New Yor Post szerint, Jesse Nash újságíró és pár ismerőse épp Afrikában portyázott, amikor arra lett figyelmes, hogy egy 14 főből álló oroszláncsapat megtámadott egy elefántot. Az eset minden bizonnyal szörnyű volt az elefántnak, egy adott pillanatban két oroszlán is csimpaszkodott a világ legnagyobb szárazföldi emlősének hátán.

“Hol vannak a többi elefántok az Isten szerelmére?” – hallatszik a kamera mögül, a csapat lélegzetvisszafojtva nézi végig az elefánt küzdelmét, néha azt is lehet hallani, hogy az elefántnak drukkolnak.

Szerencsére a videó végé happy enddel zárul, az elefántnak sikerül megmenekülnie az oroszlánoktól, sőt néhányszor vissza is fordul, hogy elkergesse az éhes csapatot.

A New York Post szerint az elefántnak sikerült megtalálnia a csordáját. A csapat Herkulesnek nevezte el a négylábút, ugye nem kell mondanunk, hogy miért.

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?