loading...

16 dolog, ami valamiért megmagyarázhatatlan örömet okoz az embereknek

1. Amikor a fülpiszkálóval eléred AZT a bizonyos pontot.

  

2. Amikor leszeded a védőfóliát egy újonnan vásárolt elektromos kütyüről.

  

3. Az örömteli elégedettségérzet, miután többszöri sikertelen tüsszentés után végre sikerül tüsszenteni. 4. Amikor a kedvenc dalod pont akkor fejeződik be a rádióban, amikor megállsz a kocsival és ki kell szállnod belőle. 5. A lehullott őszi leveleken sétálás hangja. 6. Ne mondd, hogy nem vagy boldog, amikor az utolsó gramm fogkrémet is sikerül kipasszíroznod a tubusból. 7. Aki nem csinált még ilyet valamilyen apró-szemű valamivel, az talán még nem is élt igazán.

8. Az ehhez hasonló tökéletes kézírás láttán azon nyomban szerotonin-termelésbe (boldogsághormon) kezd a testünk. 9. Amikor sikerül óriás szappanbuborékot fújnunk anélkül, hogy kipukkanna.

  

10. Amikor teljesen sikerül elhasználnunk egy tollat. Kivéve persze, ha nem épp rossz pillanatban fogy el, amikor nincs nálunk másik toll.

  

11. Ez az a pillanat, amit csak egyszer élünk át életünk során, és amely minden ember szemébe könnyeket csal. 12. Persze ez sem kevésbé örömteli látvány. 13. Amikor a rendelt étel úgy néz ki, mint a reklámplakátokon. 14. A créme brulée feltörésének pillanata.

15. Amikor a hétköznapi dolgok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. 16. Na és persze nem is lehetne teljes a lista a csomagolópapír tökéletes felvágása okozta mérhetetlen öröm és elégedettség nélkül. Persze annál idegesítőbb tud lenni, amikor beszakad a papír… ?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 félbevágott dolog, ami felfedi a világunk sosem látott oldalát

Ha egy játékot adsz egy kisgyerek kezébe, az apróság valószínűleg azonnal megpróbálja darabjaira szedni azt, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?