loading...

16 valóban hasznos innováció, aminek a megalkotói igazi géniuszok lehettek

Az élet nem könnyű, azonban jó látni, hogy a világ tervezőinek egy része nap mint nap azon munkálkodik, hogy valamilyen úton-módon könnyebbé tegye nekünk. Az alábbi 16 fantasztikus innováció megalkotóját külön dicséret illeti, hiszen olyan zseniális találmányokat hoztak létre, melyek valóban hasznunkra válhatnak a mindennapokban és amelyek hosszútávon sok bajtól és felesleges idegeskedéstől menthetnek meg bennünket.

1. Egy autórádió, ami nem enged zenét hallgatni mindaddig, amíg be nem kötjük a biztonsági övünket. 2. Egy gumiabroncs, ami százalékban jelzi, hogy mennyire van elhasználódva a kerekünk. 3. Sarokfiókok. 4. Egy mosógép, amiben külön programok vannak a bizonyos típusú foltok eltüntetésere. 5. Egy ételautomata, amiben egy érzékelőt helyeztek el, így ha a megvásárolt étel valamilyen okból megakad és nem tudjuk kivenni, a gép visszaadja a pénzünk. 6. Kutyamegőrző fülkék egy dániai bevásárlóközpont előtt. 7. Egy étterem mosdójában elhelyezett ingyenes szájöblítő-automata. 8. Egy bevásárlóközpont WC-jének az ajtaja, ami érintés nélkül nyitható és csukható. 9. Levegőmentes biciklikerék. 10. Egy bevásárlókocsi, amivel egyben a mozgássérült személyeket is szállíthatjuk. 11. Ez pedig egy bevásárlóközpont, ahol ezeknek a kitűzőknek a segítségével jelezhetjük az ott dolgozók felé, ha az egyik bevásárlókocsi nem úgy gurul/működik, ahogy kellene. 12. Egy japán étterem, ahol egy grafikon segítségével tájékoztatnak bennünket a különféle ételek ízvilágáról. 13. Két különböző vészjelző egy iskolában: az egyik a mentőket, a másik a tűzoltókat riasztja. 14. Egy könyvtár, ahol sütőformákat is kölcsönözhetünk. Mennyire ötletes már! 15. Egy csípős szószos üveg, aminek állítható az erőssége. 16. Végezetül pedig egy vízparti korlát, ami egyben padként is funkcionál. forrás

loading...

Ezt láttad már?

Ez a 20 illusztráció bemutatja, hogy milyen hamis világban élünk!

Pawel Kuczynski az egyik legjobb karikatúra művész a világon. Munkáiban olyan modern problémákat mutat be, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?