loading...

17 állat, akinek a teremtésekor roppant kreatív kedvében lehetett a természet

Képzelj el egy világot, ahol girbegurba anyajegyek helyett szívecske formájú foltokat örökölhetnénk a szüleinktől. Jó lenne, nem?! Jó…lehet, hogy annyira talán mégsem, azonban egy biztos: az állatoknak fene mód jól áll. Éppen ezért össze is gyűjtöttünk 17 olyan szőrmókot, akit biztos, hogy minden kreativitását beleadva, fülig érő mosollyal és dalolászva teremtett a Természet Anya…?

1. Hercule Poirot… ? 2. Csak még jobban kiemelik a szemeit…? 3. Színtiszta szeretetből készült. 4. A cica, aki mindig csodálkozik valamin. 5. 2 az 1-ben. 6. Micsoda nózit kapott valaki…? 7. Kétarc. 8. A bolyhos Marilyn Monroe. 9. Pufók kakaóscsiga.

Még nincs vége, folytatás a következő oldalon!

10. A reinkarnálódott Salvador Dalí. 11. Kétségbeesett szemöldökök. 12. Bárhogy is próbálja, nem tudja leplezni, hogy mekkora szíve van. 13. Őt sem lehet összekeverni senki mással, az egyszer biztos…? 14. Zorró segít, ha baj van! 15. Pont a végére fogyott el a fekete festék…pech. ?❤ 16. Nála azért nem lepődünk meg, hogy miért is kapta az Adolf nevet. 17. Egy cicafenék, amitől akarva-akaratlanul is mosolyra görbül a szánk…? forrás

loading...

Ezt láttad már?

Régen minden jobb volt?! Valóban jó lenne visszaállítani a sorkötelezettséget?

Régen, mikor még a fiatal férfiakat behívták katonának, egyik szeme sírt a családnak a másik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?