loading...

17 szépségtrükk, amelyeket minden nőnek ismernie kéne!

A beszáradt körömlakk, vagy a sminkelés során bizonytalan kéz sem jelenthet problémát, ha ismerjük a megfelelő trükköket, és tudjuk is alkalmazni azokat. Az élet sok területén használunk hasonló, apró „csalásokat”, amelyek megkönnyítik a dolgunkat, segítik mindennapjainkat.

Szemcseppel a csomós szempillaspirál ellen

 Biztos neked is ismerős a szituáció, mikor kedvenc szempillaspirálodban – bár még szemmel láthatóan van festék bőven, de az becsomósodott, és szinte használhatatlan lett. Ilyenkor a szempilláidra már csak nagy csomóban viszi fel a festéket, amely pókláb-hatást produkál, ez pedig csak néhány jól megretusált képen esztétikus, az életben nem.

Van rá megoldás: Vegyél egy – akármilyen – szemcseppet, és csöpögtess 4-5 cseppet a spirálodba. A szemcsepp elkeveredik majd a festékkel, és szempillaspirálod olyan lesz, mint új korában!
Hallottam már erre a problémára több megoldást is, mint pl a sminklemosóval való feltöltés, de azt tapasztaltam, hogy az után a spirál már kevésbé lesz tartós, könnyebben elmászik a szememről. A szemcsepp erre tökéletes megoldás, és biztosan nem káros akkor sem, ha véletlen a szemedbe megy.

Az összetört púder, szemhéjpúder javítása 70%-os alkohollal

Leejtetted a púdered, és az darabokra tört? Ez után már gyakorlatilag használhatatlan, hiszen úton útfélen kiborul, ráadásul az applikátorra is több kerül így mint szükséges volna, és egyébként is idegesítő jelenség.

És a megoldás: Az összetört darabokat zúzd teljesen porrá – erre a legegyszerűbb megoldás, ha kis zacskóba csomagolod, és egy evőkanál segítségével összetöröd. Ezután helyezd vissza az eredeti tartóba, és csöpögtess rá annyi alkoholt, amelyet a port felvesz. Egyengesd el a tetejét, és hagyd egy napig száradni. Az alkohol elpárolog, és a púdered olyan lesz, mint új korában!

Ezt megteheted bármelyik szemhéjpúderrel is.

+1 tipp: keress egy régi, már használaton kívüli szemhéjpúdert, amely több színt tartalmaz. Ezeket eltávolíthatod belőle, és kedvenc színeidből a fenti technikával összeállíthatsz magadnak egy kis csomagot, amelyet könnyű hordozni, és bármelyik kistáskában elfér.

 

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az idős nő kért egy kis segítséget, de amikor odaléptek hozzá, akkor mindenki halálra rémült

Amikor látunk egy idős embert mindig úgy érezzük, hogy segítenünk kell neki, ez ebben a videóban …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?