loading...

19 apró, de zseniális innováció, ami segít, hogy egy kicsit jobb hely legyen a Föld

Napról-napra jelennek meg az újabb és újabb zseniális innovációk, melyek voltaképpen a már meglévő találmányok és létező tárgyak továbbfejlesztett, jobban átgondolt változatai. Legtöbbünkben nincs is igazán számottevő különbség az eredeti, már létező változatukhoz képest, mégis láthatóan továbbgondolták őket, hogy még környezet- és felhasználóbarátabb legyen, mint elődje. Az alábbi figyelemreméltó innovációk is éppen ilyenek…

1.  Étteremasztal beépített telefon-tartóval, hogy ne nyúljunk hozzá és piszkáljuk minden másodpercben.
2.  Piknikasztal, amihez a kerekesszékesek is könnyedén odaférnek.
3.  Közepén lyukas szappan, amibe beletehetjük az ujjunk, így sosem fog kicsúszni a kezünkből.
4.  ,,Néma” vészjelző, mely villogva jelez és kéri a többi taxis/autós segítségét, ha valami baj van.
5.  Ébresztőóra, melynek az oldalán is van kijelző, így nem kell az egészet magunk felé fordítani, és a szoba más pontjairól is tökéletesen látjuk az időt.
6.  ,,Hűtőkamra” egy ruhabolt belsejében, melyben a vásárlók azonnal ki is próbálhatják a télre szánt ruhadarabjaikat, hogy biztosan kellően melegek-e.
7.  Szabad WC-jelző egy étteremben, így nem kell kellemetlenül ott ácsorogni a mosdó bejáratánál, elég csak akkor odamenni, ha már az előttünk lévő végzett.
8.  Egy toll, ami jelzi, hogy hány oldalt tudsz még vele írni, mielőtt kifogy belőle a tinta.
9.  Piszoár fölötti fejtámasz egy szórakozóhely mosdójában azoknak, akik a kelleténél többet ittak.
10.  Speciális hinta, hogy a szülő is együtt hintázhasson a pici babájával.
11.  Egy nagy parkolóház liftje, ahol különböző szimbólumokkal segítenek megjegyezni, hogy hol is hagytuk a gépjárművünk.
12.  Földbe süllyesztett piszoár, mely óv a ,,cipőre-fröccsenéstől”.
13.  Speciális mosdó, ahol annak tükrében választhatunk szappant a kézmosáshoz, hogy ettünk-e már avagy sem.
14.  Szövegkiemelő, melynek feje középen kivágott, így nem takarja el a mögötte rejlő szöveget, és jól látjuk, hogy mit is húzunk alá.
15.  Ebben a próbafülkében kiválaszthatjuk, hogy milyenek legyenek a fényviszonyok. Így például megnézhetjük magunkat, hogyan is festenénk irodai körülmények között, félhomályban, vagy éppen a szabadban.
16.  Kenyérpirító ,,még egy kicsit” funkcióval, ha a kenyér még nem pirult meg kellően.
17.  Bevásárlókocsik beépített nagyítóval, hogy az idősek is el tudják olvasni a különféle termékek leírását, utasítását.
18.  WC papír guriga, melynek a belsejében egy kisebb guriga papír található, melyet könnyen és diszkréten magunkkal vihetünk kiránduláshoz, utazáshoz.
19.  És végezetül az én személyes kedvencem…egy mozi WC-je, ahol ,,nagydolog” közben is nyomon követheted az éppen otthagyott filmet, így tulajdonképpen nem maradsz le semmiről és nem kell kellemetlenül sietned, szoronganod. Zseniális!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

12 reklámkampány, ami hatalmas felháborodást okozott

A magyarországi Cargomoda nevű ruházati kereskedelmi cég Duna-parton fotózott cipői hatalmas felháborodást keltettek az elmúlt …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?