loading...

20+ dolog, amivel csak Ázsiában találkozhat az ember

1. A legfontosabb dolog – mindig tartsuk a kapcsolatot a szeretteinkkel. 2. Hol máshol használnának külön toalett-papucsot az emberek, mint Japánban?! 3. A közönség szórakoztatása végett a koreai K-Pop zenekarok jégkockával a szájukban énekelnek. 4. Krumpli és cseresznyevirág. Hmm…biztos finom lehet. 5. Növényekből készült óriás QR-kód. 6. Kínában soha nem kell mellőznöd egy pillanatra sem a telefonod – hála a bérelhető powerbankoknak. 7. A kókuszdió feltörése elég macerás – ezt Ázsiában is jól tudják. Épp ezért praktikus, alumínium-doboz módjára nyitható kókuszdiókat kínálnak. 8. Nincs is ennél jobb hely egy kis elmélkedésre. 9. A Philip Morris cég által üzemeltetett vérnyomásmérő egy koreai nyilvános WC-ben. 10. Itthon a kutyának is bűntudattal adjuk, Ázsiában ínyencséget csináltak belőle. 11. Japánban ilyen cédrus-labdákat akasztanak ki, hogy jelezzék: lepárlott az újabb adag szaké. 12. Koreában télen fűtöttek a buszmegállók padjai. 13. Pekingben az Ikeában rendszeresen alszanak az emberek az ágyakon, elvégre “ki kell próbálni” a terméket, mielőtt megveszik. 14. ,,Első a biztonság” – level: Vietnám. 15. Három arca eltakarását kérő férfi, aki segített lebuktatni a kínai triádok maffiózóit és ezért busás pénzjutalmat kaptak. 16. Európában ezt valószínűleg egy kisteherautóval szállítottuk volna el, Ázsiában megoldják az ilyesmit egy biciklivel. 17. Reggeli nyújtás – a hosszú élet titka. 18. A japán televíziós vetélkedőkben azt csinálják a felnőtt emberek, amit mi gyerekkorunkban mindig is szerettünk volna.

19. Az ázsiai emberek képzelőereje nem ismer határokat: ez például egy 108 méter magas vízesés egy felhőkarcolóban. 20. Csomagolt (elviteles) leves egy thai gyorsétteremben. 21. Végezetül pedig: nehogy azt hidd, hogy a 21. században majd a lépcsőn forogva fognak szarozni a költöztetéssel Ázsiában.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 fotó, ami bizonyítja, hogy minden macskatulajdonosnak szüksége van egy üvegasztalra

1. ,,Figyelünk Téged, pajtás.”    2. Tipikus macskaállapot, kevésbé tipikus szemszögből nézve.    3. Hiába …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?