loading...

20 fénykép, amihez már nem volt szükség Photoshopra, hogy felkeltse az érdeklődésünket

Napjainkban még a legegyszerűbb fotókat is gondos alapossággal retusálják az ügyeskezű Photshop-mágusok, hogy azok biztosan felkeltsék a célközönség figyelmét. Akadnak azonban olyan helyzetek, melyeket már számítógéppel sem lehet hová fokozni, hiszen önmagukban is lélegzetelállítóan érdekesek. Az alábbiakban 20 ilyen fotót gyűjtöttünk most össze, melyek Photoshop nélkül is azonnal magukra vonzzák a figyelmet.

1. Egy munkás férfi keze, egy óra facsiszolás után. 2. Lezúduló vízesés keltette szivárvány. 3. Ezek a kövek épp úgy néznek ki, mint a sárkánybőr. 4. Japáncseresznye-szirom födte folyó. 5. Egy banánfa levele. 6. Érkező zivatar. 7. Napraforgó, piros szirmokkal. 8. Kétdimenziós gyík. 9. Szögletes felhő egy repülőgép ablakából. 10. Egy évig a hűtőszekrényben felejtett tojás, aminek a belseje mára olyanná vált, mint a márvány. 11. Egészen szokatlan, már-már katicabogárra emlékeztető pók. 12. Izlandi jégbarlang. 13. ,,A fűrészpor miatt úgy néz ki a bőröm, mintha felrepedezett volna.” 14. Vonatok madártávlatból. 15. ,,A munkaasztalomtól mágnesessé vált a késem.” 16. Hosszú záridővel készült fénykép egy füstölőről. 17. Két folyó találkozása. 18. Művészet egy csirke hátán. 19. Süllyedő hajó, szokatlan perspektívából. 20. Végezetül pedig: hangszórón ,,táncoló” festékcseppek.

Paint on a Speaker

forrás

loading...

Ezt láttad már?

12 trükk, ami segíti a sztárokat, hogy minden fotón tökéletesnek tűnjenek (Te is kipróbálhatod őket!)

Minden színésznőnek, modellnek vagy hírességnek vagy egy saját trükkje, ami segít neki abban, hogy bárhol …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?