loading...

20 fotó, ami bizonyítja, hogy egy párkapcsolat teljesen kiszámíthatatlan

Egy párkapcsolat legtöbbször nem csak móka és kacagás. A romantikus filmektől eltérően a valóságban kőkemény hullámvölgyek határolják minden egyes együtt töltött napunkat, melyeket ha tetszik, ha nem, együtt kell legyűrnünk. Bármilyen irányba is halad azonban az utunk, egy valamiben mind egyetérthetünk: egy párkapcsolatban sosem lehet unatkozni. Az alábbi fotók is ezt támasztják alá…

1.  12 órát késett a repülőgépünk, és már épp kezdtünk idegbajt kapni, amikor a barátom szólt, hogy megy és sétál egyet. Már több, mint fél órája távol volt, amikor úgy döntöttem, hogy megkeresem. Legnagyobb meglepetésemre a játszóházban bukkantam rá, ahol mesefilmet nézett éppen a gyerekekkel.
2.  Végre megtaláltam, hogy hol rejtegeti a feleségem a dugi-édességeit…
3.  Legalább tudom, hogy a barátom lezuhanyozott.
4.  A földön ülve, magába roskadva és sírva találtam rá a feleségemre a gardróbszekrényben. Mikor megkérdeztem, mi a baj, azt mondta, hogy ‘nincs mit felvennie’.
5.  Ma van a születésnapom, ezért a férjem gondolta, hogy meglep engem egy saját készítésű lepedő-kastéllyal.
6.  Megcsörgettem ma a barátom telefonját, mert eltökítette valahol a házban. Nagy nehezen megtaláltam, ám legnagyobb meglepetésemre, mikor kézbe vettem, ez a kép fogadott…
7.  Azt mondta, hogy talált egy nagyon szexi egybe ruhát nekem a plázában, és nem tudta ott hagyni. Kár, pedig jobb lett volna…
8.  Megkértem a férjemet, hogy játsszon egy kicsit a lányunkkal.
9.  Takarítás közben bukkantam rá a feleségem ‘mocskos titkaira’. Lehet, hogy gyakrabban kéne takarítanom.
10.  A 7 hónapos terhes feleségem megkérdezte, hogy én mivel készülök fel a hamarosan születendő gyermekünk nevelésére. Mire én:
11.  A feleség elküldte férjét, hogy vegyen végre egy lábtörlőt a bejárati ajtó elé. A férj pedig tette a dolgát… 😀
12.  Mindketten tudtuk, hogy a feleségem fél a magasságtól, de azt mondta, hogy ez nem akadályozza őt meg benne, hogy megmássza velem az egyik belvárosi toronyház kilátóját. Kettő perc után így nézett ki a kedvesem.
13.  A férjem egy ideje otthon dolgozik, és mindig sír, hogy milyen sok a munkája. Ma véletlenül korábban jöttem haza, mint szoktam, és ez a látvány fogadott…
14.  A barátnőm lekéste a Family Frost-os autót és ez egy kicsit megviselte őt.
15.  A feleségemnek S.O.S. kellett kimosni a kedvenc melltartóját, és most ‘szárítja’.
16.  Az utcai lámpa folyton a szemünkbe világít a hálószobában, de a barátom szerencsére elegáns megoldást talált a probléma kiküszöbölésére.
17.  A feleségem megkérdezte, hogy lehet az, hogy a porszívónk havi szinten tönkremegy. Ma megmutattam neki…
18.  A születésnapi bulimon a barátnőm ‘nekem öltözött’. Félelmetesen jól sikerült neki… 😀
19.  Meghitt ajándékot szerettem volna adni a barátnőmnek, végül rá is bukkantam erre a csodálatos arany ékszerre, amit azonnal meg is vettem. Ez elhamarkodott döntésnek bizonyult, ugyanis szerettem volna egy képet is rakni bele a kedvesemből, ám sehol sem találtam róla fényképet. Jobb híján, így nem maradt más választásom: egyszerűen lerajzoltam őt.
20.  Végezetül egy meglehetősen sokatmondó kép, mely alighanem minden férfinek ismerős lehet… 😛

forrás

loading...

Ezt láttad már?

19 izgalmas tény, ami biztos, hogy téged is meg fog lepni

Mindig rádöbbenünk, hogy megannyi dolog van még, amiről nem volt fogalmunk. Tudtad például, hogy egy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?