loading...

20 fotó, ami még a legpocsékabb napot is felvillanyozza

Bármilyen szar napunk is van, olykor egy egészen apró gesztus is képes kirántani minket a gödörből, ami lehet egy baráti ölelés, egy jó vicc vagy csak néhány kedves szó. Baráti ölelést a képernyőn keresztül sajnos nem adhatunk, de néhány egészen zseniális képet azért csak összegyűjtöttünk nektek, melyekkel kizárólag egy célunk volt: hogy egy kis mosolyt csaljunk az búval bélelt Liked.hu olvasók arcára…?

1. Bill Murray, amint épp autogrammot ad egy lelkes rajongónak. Csak sajnos Miley Cyrus nevében…? 2. Ez a szerelem nem megjátszott. 3. Egy random dagadt macska, alulnézetből. 4. A tökéletes búvóhely…? 5. Itt kezdődik a sajt. ? 6. Neki csak az almájába került, a szarvasnak azonban szemmel láthatóan ez élete legboldogabb napja. 7. Egy kislány, aki iskola után mindig eljön, hogy játsszon kicsit és megetesse a helyi állatmenhely lakóit. 8. Az 5 éves Shaun kóbor állatokat gondoz és etet, a nemes tetthez dukáló szuperhősös kosztümökben. 9. Shrek, a mexikói axolotl kijött, hogy köszönjön neked! 10. A világ legcukibb szellemei. 11. Minél kisebb egy nyuszi, annál nagyobb a varázsa…? 12. A többieknek nem telt semmibe, neki viszont ez egy életre szóló élmény volt. 13. Nézz rá erre a bandára és próbálj meg nem lefolyni a székről…? 14. Akit ezek a tappancsok sem derítenek jobb kedvre, annak tényleg menthetetlen a napja…? 15. 36 év után fakúszó kenguru született az ausztrál állatkertben. Kétségtelen, hogy a szemét az anyukájától örökölte. 16. ,,Vágtass, Te nemes paripa!” 17. Az oregoni állatkert dolgozói egy rögtönzött kirándulást szerveztek az állatkert egyik elefántjának. A fókáktól alig lehetett őt elrángatni…? 18. Első a biztonság. 19. A falánk mopsz és fánkbolt esete…? 20. Végezetül pedig: hogyan tarts távol egy macskát az emelettől…? forrás

loading...

Ezt láttad már?

Régen minden jobb volt?! Valóban jó lenne visszaállítani a sorkötelezettséget?

Régen, mikor még a fiatal férfiakat behívták katonának, egyik szeme sírt a családnak a másik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?