loading...

20 gyerek, aki nem mindennapi dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Éppen ezért az ő esetükben nyugodtan kijelenthetjük, hogy nincs szükség DNS-tesztre ahhoz, hogy megállapítsuk, kik is az ő vér szerinti szüleik…?

1. ‘Rapunzel’ család. 2. Kicsi-Én. 3. Egy szokatlan, vitiligo névre hallgató bőrbetegség az édesapánál és a lányánál. 4. Azonos az ízlésük. 5. Igen-igen, bizony a szokások is öröklődnek. 6. Ritkán látott szemszín édesanyánál és fiánál. 7. Apa és fia, 20 év különbséggel. 8. Gyerekkori fotó az apukáról és a kislányáról. Itt azért nincs szükség DNS tesztre… ? 9. Ilyen élénk kék szemeket is ritkán látni. 10. Ugyanazért bolondulnak. 11. Két különböző hüvelykujj, akárcsak a kedves szülőnél. 12. Azonos véleményen vannak a délutáni lustálkodást illetően. 13. Határozottan rokonok. 14. ,,Én és az apám, ugyanolyan idősen.” 15. Anya és lánya, nem mindennapi hajszínnel…? 16. A férfiaknak is kijár olykor egy kis pihenés. 17. ,,Apukám elvesztette a mutatóujjának egy részét, amikor 10 éves volt. Erre az én mutatóujjam is tömzsi lett…” 18. Édesanyától örökölt heterokrómia, vagyis eltérő színű szemek. 19. Szemmel látható a hasonlóság. 20. Milyen kicsi, és mégis milyen ügyes…?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 tárgy és élőlény, aminek a méreteit gyakran alábecsüljük

1. Nyilván sok képet láttál már a Gizai piramisokról, de fogadjunk, hogy ez a kép …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?