loading...

20 izgalmas térkép, ami után teljesen más szemmel nézel a világra

1. Szeretsz sétálni? Akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a piros vonalat, ami a leghosszabb egyenes vonal a Földön, ahol tengerbe ütközés nélkül sétálhatunk.

Libériában kezdődik és Kínában ér véget.

2. A PornHub statisztikái alapján a kék színnel jelzett országok lakói a ,,mell”, míg a piros országokban élők inkább a ,,segg” kifejezésre keresnek rá a felnőtt tartalmakat kínáló weboldalon. 3. A 100 ezer emberre jutó pszichiáterek száma. 4. A 100 ezres népességet meghaladó városok a Földön. 5. Ennek megfelelően ez a térkép a népsűrűséget mutatja. 6. Több ember él a körön belül, mint azon kívül összesen. 7. Kismillió sportág létezik, de úgy tűnik, hogy a világ nagy része a labdarúgást részesíti előnyben. 8. A sötétkék színnel jelzett területeken az azonos neműek akár össze is házasodhatnak, míg a sötétbarnával jelzett területeken halállal sújtják a homoszexuálisokat. 9. Írország legészakibb pontja északabbra van, mint Észak-Írország legészakibb pontja. 10. Ez az ún. Nemo-pont: ez a földrajzi pont van a legtávolabb bármelyik szárazföldtől. 11. Százalékos arány azokról, akik egy héten legalább egyszer szexelnek. 12. A körülmetélt férfiak aránya. 13. A legtöbb alkoholt fogyasztó országok közt természetesen az élen járunk. (liter/fő/év) 14. A leggyakrabban fogyasztott alkoholtípus. 15. Azon országok, ahol még most is alkalmaznak halálbüntetést. 16. Honnan importálja a legtöbb terméket az adott ország. 17. A világ országai a konnektor-típusok szerint kategorizálva. 18. Azon országok, melyek rendeztek már olimpiát. 19. Azok az országok, melyek nem használják a metrikus rendszert. 20. A pirossal jelzett országokban a jobb oldalt, míg a kékkel jelzett országokban bal oldalt közlekednek az autókkal.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Ha Oscar-díjat adnának a kudarcokért, a most következő 20 ember egészen biztosan megkapná

Mindenkinek az életében vannak rossz napok, ezekkel együtt kell élni és meg kell tanulni elfogadni …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?