loading...

20 kép, ami megmutatja, hogyan készülnek kedvenc filmjeink ikonikus akciójelenetei

1. A Mátrix egyes jeleneteiben valójában többen “szerepeltek”, mint azt gondoltuk volna. 2. A “Nyomd, bébi, nyomd” című filmben valójában nem Ansel Elgort, hanem ez a tetőn ülő muksó vezette az autót. 3. Ugye Te sem gondoltad, hogy az ilyen ‘tömegjelenetekben’ valódi emberek szerepelnek?!

4. Keanu Reeves például azon kevesek közé tartozik, aki 54 évesen is egymaga, dublőrök és speciális effektek nélkül készíti az akciójeleneteit. Itt éppen a John Wick című filmje forgatását láthatjuk.

5. Quentin Tarantino, amint épp a Ponyvaregény forgatásán mutatja a színészeknek, hogyan is kéne táncolni.

6. A “Westworld” című televíziós sorozat tigrise valójában egy ember. 7. A “Kicsinyítés” című film látványos jelenete a színfalak mögött.

8. Amerika Kapitány, ahogy eddig még sosem láthattuk.

9. Tom Cruise is szereti maga végezni a “piszkos munkát”, itt éppen a Mission: Impossible – Utóhatás című film egyik jelenetét láthatjuk.

10. Tom Holland nagy ugrása a “Pókember: Hazatérés” című film forgatásán.

11. A “Mocskos arcú angyalok” című film ikonikus jelenetének forgatása, melyet legtöbben valószínűleg a Resszkessetek betörők! című filmből ismerünk. 12. Benedict Cumberbatch a “Doctor Strange” című film forgatásán.

13. Így néz ki Superman felszállása a színfalak mögött. Így azért kicsit röhejes…?

14. Így készült “A lehetetlen” című film szökőár jelenete.

15. Így pedig a Mátrix filmek ikonikussá vált jelenete.

16. Itt épp Chris Evans próbálja meg puszta kézzel visszatartani a helikoptert a “Amerika Kapitány: Polgárháború” című film forgatásán.

17. A majmok bolygója: Háború című film forgatása. Érdemes figyelni a jobb oldalon látható monitort, ami valós időben mutatja a jelenetet.

18. Az operatőrök olykor keményebb munkát végeznek, mint maguk a színészek. Itt épp a “Bourne-ultimátum” című film forgatását láthatjuk.

19. És így került rögzítésre a “Jason Bourne” című film autós jelenete.

20. Végezetül még egy részlet Keanu Reeves-ről és a John Wick forgatásáról, mert egyszerűen nem tudunk betelni vele.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Ha Oscar-díjat adnának a kudarcokért, a most következő 20 ember egészen biztosan megkapná

Mindenkinek az életében vannak rossz napok, ezekkel együtt kell élni és meg kell tanulni elfogadni …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?