loading...

20 kutyus, aki tettével kétség kívül kiérdemelte a ,,jó kutya” jelzőt

Nem véletlenül hívjuk a kutyákat az ember legjobb barátjának, hiszen ha valakik, hát akkor ők aztán tényleg végtelen késztetést éreznek arra, hogy megfeleljenek nekünk, embereknek. Így amikor valami okos és ügyes cselekedet folytán megdicsérjük őket, szinte lerí róluk a boldogság. Az alábbi kutyusok is 110%-ot nyújtva próbáltak meg eleget tenni az emberek kívánságainak, ezért tettükkel kétség kívül kiérdemelték a ,,jó kutya” jelzőt…

1. Utat, utat! Valaki itt hivatalos ügyben jár el… 2. Ezek a kutyák kulturáltabban tudnak ülni, mint én. 3. ,,Nem létezik tökéletes férj…” – Nem-e?! ? 4. A gazdi egy lusta dög, ezért megtanulta magát sétáltatni. 5. Ez a kutyus hivatásos ,,bélyegnyaló”-ként dolgozik egy irodában…?❤ 6. Az egyetlen a gépen, aki figyelmesen hallgatta végig a stewardess biztonsági utasításait. 7. A legsegítőkészebb kutya a világon.

8. A legjóvágásúbb életmentő, akit valaha láttam. 9. ,,Te csak igyál egy kávét gazdi, majd mi cipekedünk…”

10. Te meghallatnád, hogy milyen üzleti tanácsokat ad a következő negyedévre? Én igen! 11. A padlóra pisilt és megpróbálta feltakarítani. Respect! 12. Így azért a leghosszabb repülőút sem olyan unalmas. 13. ,,Ki a jó kut…” 14. ,,Óóó, ezek a gondatlan szülők. Hát a végén még megfázik!”

15. Az egyetlen orvos, akiben megbízom…? 16. Ő már készen áll az ünnepekre. Hát Te?! 17. ,,A kutyám ma egy hatalmas földcsomót hozott nekem, ajándékba. Gondolta, még szükségem lehet rá…” 18. ,,Visszaszaladtam a kabátomért. Mikor kijöttem, még mindig így várt…” 19. Még a gyerekeim sem ilyen jól neveltek, az gáz?!

20. És akkor Isten megkérdezte: ,,ki a jó kutya?!” forrás

loading...

Ezt láttad már?

8 hajmeresztő kép orosz emberekről, akik egyáltalán nem ismerik a bizarr szó fogalmát!

Amikor azt hiszed, hogy mindent láttál, akkor gyorsan felejtsd el ezt a gondolatot. Az orosz …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?