loading...

20 munka közben készült fotó, ami jól jöhet még majd a traumatológián

Vannak emberek, akik valamilyen különös oknál fogva kaszkadőröket megszégyenítő bátorsággal képesek végezni a munkájukat. Az ő kunsztjaikban valahogy mindig ott rejlik a totális katasztrófa lehetősége, amit időről-időre érdemes is egy fénykép vagy rövid videó formájában megörökíteni, hiszen ezek a felvételek egyszer még jól jöhetnek majd, amikor a traumatológián kell elmesélni, hogy mi is történt pontosan.

1. ,,Ne mozogj, pontosan kell vágnom!” 2. Ha mérni kell, hát mérni kell. 3. Mint a rajzfilmekben: amíg nem nézel le, nem lehet baj. 4. A csapatmunka. 5. A kényszer és a kreativitás együtt csodákra képes. 6. Még egy kicsit jobbra… 7. Valahogy fel kell rakni azokat a francos zászlókat. 8. ,,Mi baj történhet?!” 9. Mindenre létezik megoldás, csak akarni kell. 10. Az unalom olykor tényleg csodákra képes.

Rollin, Rollin, Rollin, Keep them Bobcats Rollin

11. Nincs létra, nincs probléma. 12. A pillanat, amikor csak nézel és várod, hogy megtörténjen az elkerülhetetlen. 13. ‘Veszély’ a második neve. 14. Még mindig olcsóbb, mint fizetni a futárnak a házhoz szállításért. 15. Semmi különös, csak légkondi javítás a 28. emeleten. 16. Seprű = 110% biztonság. 17. Ha hegeszteni kell, hát hegeszteni kell. 18. Nyilván ez a legbiztonságosabb módja a faágak tömködésének. 19. A munka igazi hőse: a férfi, aki egymagában kátyúzik egy négysávos út közepén. Se kordon, se bóják, se egy figyelemfelhívó teherautó, semmi. 20. ,,Létra? Minek?!” – gondolták.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 merész holmi, amivel többet kapunk, mint amennyit szerettünk volna

A tervezés világa egy végtelen tenger, ami mindig tartogat számunkra új és kiaknázatlan lehetőségeket. Az …