loading...

21 dolog, amit nem tudunk elképzelni mindaddig, míg nem látjuk azt a saját szemünkkel

A világ telis-tele van izgalmas érdekességekkel, melyek egy részét bármennyire is szeretnénk, sajnos nem mindig nézhetjük meg testközelből, a tulajdon két szemünkkel. Persze tudomásunk és kellő ismeretünk azért így van ezekről a dolgokról, ám legtöbbször mégis csak akkor döbbenünk rá igazán, hogy mennyire csodálatosak és olykor-olykor bizony félelmetesek is ezek a dolgok, ha legalább egy fotó vagy videó segítségével kicsit szemügyre vehetjük őket. Az alábbiakban most ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani…

1. Egy kék bálna szíve. (~180 kilogramm) 2. Egy cápatojás a fény felé tartva. 3. Egy hatalmas vihar, 11 ezer méter magasból fényképezve. 4. Bébi-kardhal. 5. A Falcon 9-es hordozórakéta, kilövés után. 6. A világ legmagasabb pálmafája. 7. Armadilló-gyík. 8. Vérvörös szivárvány. 9. Vulkánkitörés hatására keletkezett villámok. 10. Gombák, amik épp úgy néznek ki, mint az apró lángok. 11. Napfogyatkozás egy repülőgép ablakából nézve. 12. Egy teknős, aminek a páncélját teljesen belepte a moha. 13. Ezerszínű kaméleon. 14. A kínai nagy fal vége. 15. Egy havas fán rejtőzködő puma. 16. Az az apró pötty a kép bal oldalán a Merkúr. 17. Egy pók szeme, mikroszkópon keresztül nézve. 18. Vastag ködtakaró, ami épp úgy néz ki, mint a hullámzó tenger. 19. A Trachyandra névre hallgató szobanövény, ami épp úgy néz ki, mint egy polip csápjai. 20. A föld alatti nukleáris robbantás mikéntje és közvetlen következményei.

21. Végezetül pedig egy színház, a színpad mögül nézve. forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 dolog, amit legalább egyszer az életben neked is látnod kell

Felnőtt fejjel az ember azt hinné, hogy őt már kevés dolog képes meglepni, pedig a …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?