loading...

21 előtte-után fotó, amit ha megnézel, Te is rögtön kedvet kapsz a takarításhoz

Gyönyörködtél már valaha egy poros tévé takarításán? Te is élvezed, amikor a magasnyomású mosóval takaríthatod a koszos autód?! Ha igen, akkor nem árt vigyáznod, az alábbi 21 fotó ugyanis könnyedén orgazmust tud okozni a szemnek, legalábbis a rendmániás emberek körében egészen biztosan. Felkészültél? Akkor csapjunk is bele a közepébe és pár perc erejéig gyönyörködjünk a takarítás lélegzetelállító ,,művészetében”…?

1. Jó, ha tudod: ez a pad sosem volt zöld. Az csak sár. 2. ,,El is felejtettem már, hogyan néznek ki a járólapok az udvaron…” 3. A magasnyomású mosó csodája. 4. Egy templom, amit 134 év után először mostak tisztára. A helyiek meg voltak rá esküdve, hogy fekete kövekből építették. 5. ,,Nem gondoltam volna, hogy egy előtte-utána fotó képes ekkora örömöt okozni nekem…” 6. Szőnyegtisztítás.

7. Cipőpucolás előtt és után. 8. Egy platina gyűrű, ami 20 éve nem volt tisztítva. 9. Akár hiszed, akár nem: ez a két szék egy idős. Az egyetlen különbség, hogy a jobb oldali már le lett takarítva, a bal pedig még nem. 10. Egy New York-i emeletes ház, aminek a közelében hosszú-hosszú éveken keresztül egy széntüzelésű erőmű működött. 11. ,,Olyan érzésem van, mintha új házat vettem volna…” 12. ,,A feleségem lemosta a régi szekrényfogantyúkat.” 13. Így néz ki egy férfi szobája, aki 25 éven keresztül napi 3 doboz cigarettát szívott.

14. Jobb, mint az új.

15. Igen, ez ugyanaz a fürdőkád. 16. ,,Végre újra öröm lesz a kertben napozni…” 17. Mintha vadi új tetőt kapott volna a ház. 18. ,,Felvettek dolgozni a McDonald’s-ba, gondoltam első nap kitakarítom kicsit a fritőzt…” 19. Az ember alig akarja elhinni, hogy ez a kettő egy és ugyanaz a hely. 20. Csak egy autóülés, amire valljuk be: ráfért már a takarítás.

21. Egyszerűen öröm nézni, amit csinál…?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

12 vicces illusztráció az igazán komoly kapcsolatokról!

Egy brazil művész Crislane Passos lenyűgöző illusztrációkat készített egy komoly kapcsolatban lévő pár mindennapjairól. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?