loading...

21 ‘előtte-utána’ fotó, amiről nem győzzük levenni a szemünk

Az élet elkerülhetetlen része a változás, melyet mindenki kivétel nélkül a saját bőrén is megtapasztalhat, függetlenül attól, hogy az élet mely szegmenseiben ér el kiemelkedő eredményeket. A művész sokkal ügyesebben rajzol, mint 10 éve, az irodai dolgozó az idő haladtával rutinból “üti” a klaviatúrát, de még az orvosok is évről-évre folyamatosan tapasztaltabbá és rátermettebbé vállnak a feladataik ellátására. Egyes emberek előtte-utána fényképeken is megörökítik ezeket a jól észlelhető változásokat, melyek így, vizuális formában válnak igazán szembeöltővé.

1. A művész, aki Cristiano Ronaldo fejszobrát készítette úgy döntött, hogy megéri megpróbálni még egyszer. 2. ,,Nem aggódom, hogy a gyermekemet összecserélték-e a kórházban: íme a pici babám három héttel a szülés előtt és három héttel a szülés után.” 3. A kislány az Ördögűző című filmből smink nélkül és sminkkel. 4. Nemcsak a városok fejlődnek, de olykor bizony még a folyók is. 5. Egy művész saját magáról készített portréja 13 és 23 évesen. 6. Metamorfózis előtt és után. 7. A szeretet ereje: örökbefogadás előtt és után. 8. A rajztudás fejlődése, 13 év távlatából. 9. A berlini fal egyszer még örökkévalóságnak tűnt. 10. Egy katona, aki örök barátságot kötött ezzel a háború közben megmentett kiskutyával. 11. A modern orvoslás ma már lehetővé teszi az emberi arc rekonstruálását. 12. Olykor-olykor egy egész tó is képes köddé válni. 13. Farönkből faragott Gandalf előtte és utána. 14. Egy sérülést követően teljesen újra kellett tanulnia a rajzolást, de ahogy a kép is mutatja: egész jól halad! 15. Csillagok háborúja: 1977-ben és 2016-ban. 16. Animas-folyó: a közelben történő hihetetlen környezetszennyezés előtt és után. 17. Londonderry, Észak-Írország: 1969-ben és 2013-ban. 18. Láttál már valaha alpakát szőr nélkül? 19. Egy szemléletes képpár, ami bizonyítja, hogy nem az okostelefonok, hanem az emberek információ iránti vágya a “hibás”. 20. ,,Ne aggódj, nem nő nagyra” – mondták. ,,Ez ilyen apró cukorfalat” – mondták. 21. 58 évnyi fejlődés. forrás

loading...

Ezt láttad már?

18 zseniális találmány, amiért bármennyi pénzt hajlandóak lennénk kifizetni

Zseniális találmányok nemcsak az ipari forradalom alatt születtek ám! Itt van néhány innovatív, ötletes cucc …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?