loading...

21 ember, aki már szemmel láthatóan 2029-ben él

1. Nem tudom, kinek a fejéből pattant ez ki, de ezúton is köszönöm neki! Megjegyzem és valószínűleg sokszor fogom még használni a jövőben… 2. ,,Szerettem volna a nappali természetes fény illúzióját kelteni a pincében található nappalimban, ezért készítettem két ablakot és LED-lámpákat tettem mögéjük.” 3. A ,,gonosz zseni” cím nyertese. 4. Ha egy olyan kutya körmét kell vágni, aki nem szereti, ha vágják a körmét, az mindig drasztikus módszereket kíván. 5. Ez legális?!

6. Ha nincs pénz a javításra, akkor tegyél úgy, mintha direkt volna. 7. ,,A régi telefonom és a Messengeres videohívás segítségével figyeltem meg a kiscsirkéimet, amíg nem voltam ma otthon.” 8. Micsoda kötési rendszerrel dolgozik! 9. ,,Amikor egyszer s mindenkorra meguntam, hogy folyamatosan beb*szom a fejem.” 10. ,,Muszáj voltam anti-cat-terriális védelmet alkalmaznom, máskülönben a macskám szanaszét szedte volna a feleségem születésnapi ajándékait.” 11. ,,Nem engedtem, hogy mű körmöket ragasszon magára a lányom, ezért megformázta őket agyagból.” 12. Rágógumi-csomagolásból joystick okostelefonokhoz.

13. Amikor nincs légkondicionáló a vonaton. 14. ,,Amikor nem akarom, hogy elkenődjön a sminkem, miközben öltözöm.” 15. Idővel majd talán egy medencét is csinál magának homokkal az irodában, hogyha megunja a füves parkot, akkor átsétálhasson a tengerpartra. 16. Tennivalólista + papírklipszek = …

17. ,,Nem volt gyertyám, viszont volt nálam egy narancs és egy kis olaj…aztán eszembe jutott ez a trükk.” 18. ,,Néhány gumigyűrű segítségével újjávarázsoltam a feleségem szétszakadt papucsát.” 19. ,,Megtaláltam a módját, hogy hogyan egyek csipszet úgy, hogy utána ne legyen tiszta olaj és fűszer a kezem.” 20. Ez a fickó könyvet írhatna, ,,Hogyan másszunk ki minden kínos helyzetből?” címmel. 21. ,,Tegnap a barátnőm férjhez ment és képzeljétek…az esküvői ruháján zsebek voltak!!”

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 fotó, ami bizonyítja, hogy minden macskatulajdonosnak szüksége van egy üvegasztalra

1. ,,Figyelünk Téged, pajtás.”    2. Tipikus macskaállapot, kevésbé tipikus szemszögből nézve.    3. Hiába …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?