loading...

21 ember, aki saját szabályok szerint éli az életét

1. Egy igazi férfi sosem fogja hagyni, hogy megsirassák. 2. Tökélyre fejlesztett hatékonyság. 3. ,,Sajnálom uram…a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak.” 4. ,,Kizavartam a kertbe a kutyámat, mert felmászott az étkezőasztalra. Erre ő…” 5. Egy nyámnyila férj erre azt mondta volna: “nem vágom le a sövényt, édesem. nincs is sövényvágónk”. Ehelyett ő… 6. Aki hozzá van szokva a kényelemhez, az a metrón utazva sem fogja mellőzni. 7. Neki egy tábla nem fog parancsolni.

8. A diákoknak is jár a pihenés. 9. Egy kis eső sem gátolhatja meg a haverokkal közös sörözést, ha az ember kellően kreatív. 10. Biztonságosnak tűnik. 11. A Zala megyei Karmacs községben valaki úgy döntött, hogy felfesti a földutat. 12. Itt eldől, hogy ki az, aki életrevaló és ki az, aki nem. 13. Többet ésszel, mint erővel. 14. Valaki nagyon szeretett volna egy lapos TV-t. 15. Nem feltétlenül kell megbontani a falat a légkondicionáló beszereléséhez, ha az ember kellően kreatív. 16. ,,A kémia tanárom fél órája krétával ír a 200 centis LG televízióra.” 17. ,,Szóltam anyámnak, hogy küldjön csináljon egy screenshotot, erre beszkennelte és kinyomtatta a telefonját.” 18. ,,Majd kiviszem, ha tele lesz.” 19. ,,A testvérem így tárolja a 25 ezer forintos PlayStation 3-as játékokat.” 20. Olcsóbb, mint egy kutya és a gond is kevesebb vele. 21. Miért pazarolnál el felesleges idegeskedésre egy gyönyörű napsütéses délutánt?!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 fotó, ami bizonyítja, hogy minden macskatulajdonosnak szüksége van egy üvegasztalra

1. ,,Figyelünk Téged, pajtás.”    2. Tipikus macskaállapot, kevésbé tipikus szemszögből nézve.    3. Hiába …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?