loading...

21 ember, akinek a találékonysága szinte már ijesztő

Az emberek többsége általában ugyanúgy gondolkodik a világ főbb dolgait illetően, ám akad egy szűk réteg, aki mindig képes előállni valami újjal és meghökkentővel. Ez a fajta kreatív hozzáállás persze számos hasznos találmányhoz segítette már hozzá az emberiséget, de olykor egészen abszurd szituációkat is képes eredményezni. Épp úgy, mint az alábbi 21 ravasz zseni esetében, akiknek a kreativitása egyszerre lenyűgöző és kicsit talán ijesztő is egyben.

1. Egy rétegelt lemez és némi ragasztószalag segítségével biztonságosan szállíthatjuk a tortát az autónkban. 2. Egy törött kerékpár még nem ok arra, hogy azonnal megszabaduljunk tőle. 3. Csináld magad automatizált öntözőrendszer… 😀

4. Amikor a mikrohullámú sütő fogantyúja eltörik, de van otthon kéznél egy régi fürdőszobai kapaszkodó. 5. Ha sok szöveget kell bevinnünk a telefonunkba, a legjobb, ha csatlakoztatunk hozzá egy billentyűzetet. 6. A csapatmunka ereje.

7. Egyszerű és kényelmes módja a sövényvágásnak.

8. Akkumulátoros csavarozó + gördeszka = rögtönzött elektromos jármű. 9. A falevelek is eltűnnek, ráadásul a kicsi is jól érzi magát. Kell ennél több?!

10. Rögtönzött kilincs, ragasztószalagból. 11. ,,A barátom külföldön volt, ezért nem láthatta a kedvenc jégkorong csapatának a mérkőzését. Bekapcsoltam a Skype-ot és segítettem rajta…” 12. Ki mondta, hogy egy panellakás nem üzemelhet 100%-ban napenergiával?! 🤔 13. A horgászdamilra kötött GoPro kamerával igazán lélegzetelállító felvételeket készíthetünk bármilyen helyzetben.

14. Még mindig jobb, mint a retkes-koszos kapaszkodót fogdosni a tömegközlekedésen… 😀

15. Még egy jó ok, hogy miért ne dobjuk ki soha a televízió dobozát.

16. Ez zseniális, egyszerűen nincs rá jobb szó! 😮

17. Nem oldja meg véglegesen a leszakadt gomb problémáját, de addig a segítségünkre lehet, amíg haza nem érünk a munkahelyünkről. 18. Így azért el lehet ütni az időt, amíg várunk a reptéren a becsekkolásra…😂

19. Ezzel a befagyott tavon történő csónakázás problémája is örökre a múlté.

20. Általánosságban elmondható, hogy minden probléma orvosolható, csak megfelelően kreatívnak kell lennünk hozzá. 21. Motorkerékpár + körfűrésztárcsa = 😳

forrás

loading...

Ezt láttad már?

19 izgalmas tény, ami biztos, hogy téged is meg fog lepni

Mindig rádöbbenünk, hogy megannyi dolog van még, amiről nem volt fogalmunk. Tudtad például, hogy egy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?