loading...

21 fotó, ami bizonyítja, hogy ez a világ még mindig képes meglepetéseket okozni

1. Megdönthetetlen bizonyíték a laposföld-hívők számára. 2. LADA 1200. 3. Öt generáció egyetlen fotón. 4. Dominikai Köztársaságban talált borostyándarab. 5. Anyai gondoskodás. 6. Ez nem kép – ez egy ablak. 7. Eldobható fertőtlenítőpálcika. 8. Elképesztően gyönyörű mestermű. 9. XXXL uborka. 10. Megtört textúra. 11. Egy skorpió, ami a hátán cipeli az utódait.

12. Londonban most a napokban (december közepén) elkezdtek virágozni a fák. 13. Valaki hívja az ördögűzőt.

14. Az ablaküvegen tükröződő kormánykerék pont úgy néz ki, mintha egy gyűrűs bolygó lenne látható az égen. 15. RAM-okból készült karácsonyi koszorú egy informatikai cégnél. 16. Szélvédőn ,,feltekerődött” hótakaró. 17. Elképesztő faház a Tátrában, Lengyelországban. 18. 10 ezer éves zsiráfrajzok a Szahara-sivatagban. 19. Magányos fa a Holt-tengerben. 20. A földgömbökön használt Mercator-vetület segítségével ábrázolt országméretek vs. a valódi méretük. 21. Végezetül pedig egy kardszárnyú delfin, aki úgy döntött, hogy a farokuszonya segítségével katapultál, és 25 méter magasra “lő” egy fókát.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 fotó, ami bizonyítja, hogy minden macskatulajdonosnak szüksége van egy üvegasztalra

1. ,,Figyelünk Téged, pajtás.”    2. Tipikus macskaállapot, kevésbé tipikus szemszögből nézve.    3. Hiába …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?