loading...

21 merész holmi, amivel többet kapunk, mint amennyit szerettünk volna

A tervezés világa egy végtelen tenger, ami mindig tartogat számunkra új és kiaknázatlan lehetőségeket. Az alábbi termékek megalkotói gondoltak egy merészet és vittek egy kis színt a már meglévő holmijainkba, az így kapott eredmények pedig minden esetben egy olyan elképesztőre sikeredtek, hogy legszívesebben azonnal megragadnánk és hazavinnénk őket az otthonunkba…

1. Eredet című film inspirálta dohányzóasztal. 2. Pulikutyák-ihlette felmosók. 3. Caius Caesar tolltartó. 4. Ezek a bálnák egyenesen a szívünkig úsznak. 5. Kinek egy forró fürdő, kinek egy kellemes finomság. 6. Az egyetlen olyan kirakós, amire tényleg megéri időt pocsékolni. 7. Sakk-készlet olyan kezdőknek, akik még nem memorizálták a lépéseket. 8. Egy naptár, amit mindenki szívesen használna. 9. Egy ilyen távirányítású targonca, és nincs többé kínzó unalom a munkahelyen. 10. Felhő-formájú éjszakai fény. 11. Fülhallgató-tartó: elegáns és ötletes egyben. 12. Ha valakik, hát a méhek aztán tudják, hogy rend a lelke mindennek. 13. Dohányzóasztal a régi idők emlékére. 14. Mennyi házaspárt menthetne meg a veszekedéstől! 15. Természet ihlette bakelit lemezjátszó. 16. Rubik-kocka ihlette szekrény. 17. Dohányzóasztal a tenger szerelmeseinek. 18. Egy éjszakai fény, ami minél többet alszol, annál “kipihentebb” lesz. 19. Egy ágy, ami tulajdonképpen feleslegessé tesz minden mást a lakásban. 20. Adaptív LED háttér világítás, televíziókhoz.

21. Végezetül pedig egy erdő-ihlette éjszakai fény. forrás

loading...

Ezt láttad már?

20+ térkép, ami sokkal többet mond a világ országairól, mint az unalmas tankönyvek

A statisztikák és adatok önmagukban eléggé unalmasak tudnak lenni, azonban ha térképre visszük őket, akkor …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?