loading...

21 ötletes találmány, amit szívesen látnánk a mindennapokban

Nap mint nap jelennek meg az interneten az izgalmasabbnál-izgalmasabb Kickstarter projektek, melyek csak arra várnak, hogy kellő támogatottság után útnak indulhassanak a világhírnév felé. Persze sok esetben azért – különféle okokból kifolyólag – így sem jön össze a kívánt áttörés, ám akár befutottak, akár nem…maguk az ötletek azért minden esetben zseniálisak, és csak remélni tudjuk, hogy egy nap a mi életünknek is szerves részét képezik majd.

1. Pizza-automata, ami 2,5 perc alatt friss és ropogós pizzát készít. 2. WC és kézmosócsap egyben, mellyel rengeteg értékes ivóvizet spórolhatnánk meg évről-évre. 3. Összegabalyodhatatlan fülhallgató. 4. Hordozható ital hűtő/melegítő. 5. Képernyő egy mozi WC-jében, hogy a mellékhelységben töltött idő alatt se maradjunk le az általunk nézett filmről. 6. Egy toll, amely bármilyen színnel képes írni, attól függően, hogy milyen színt olvasunk be a szkennerével. 7. Falba épített hosszabbító. 8. Lecsöppenésgátló-csésze, mellyel nincs több kellemetlen kávéfolt az asztalon. 9. Könnyen tisztítható fésű. 10. Gyors és automatizált tojásfőző. 11. Ennek a megoldásnak valószínűleg a fiatalok örülnének leginkább. 12. Zuhanyfej, ami bluetoothos hangszóró is egyben. 13. Svájci bicska inspirálta telefontok. 14. Szilikonos hajvasaló-tartó. 15. Fürdőszobákba tervezett pohártartók. 16. Popcorn-tál, ami az alján összegyűjti a ki nem pattogott kukoricákat. 17. Könyvjelző, mellyel azt is könnyen megjegyezhetjük, hogy melyik sor melyik részénél tartottunk. 18. Körömlakktartó. 19. Ujjak közti digitális távolságmérő. 20. Egy szellőzőrács, melynek megtervezésénél külön gondoltak a magassarkút viselő hölgyekre. 21. Végezetül pedig egy nyilvános mosdó higiénikus ajtaja, melyet úgy terveztek, hogy lábbal is könnyen nyitható legyen és ne kelljen a mások által összefogdosott kilincshez nyúlkálnunk. forrás

loading...

Ezt láttad már?

30 lélegzetelállító “páros tetoválás”, ami többet mond minden szónál

Ha valami, hát egy tetoválás aztán tényleg életre szóló nyomot képes hagyni az emberben, így …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?