loading...

21 piszkosul rafinált csomagolás, amivel örökre eljátszották a bizalmunkat

Az ember általában sok mindent eltűr. Eltűri a termékek árának növekedését, azok minőségének csökkenését, egy valami felett azonban nem olyan könnyű szemet hunyni, ez pedig nem más, mint amikor hülyének néznek bennünket a gyártók…

1. 3 dolláros (~750 forint) gumimaci-pohár. 2. Hegymászókötél, ami nem alkalmas hegymászáshoz. 3. Orosz mentalitás: 2 ajándék virsli, de persze az a kettő eredetileg is a csomag részét képezte… 😀 4. Az aljasság netovábbja. 5. Egy jó helyen elhelyezett csomagolás bizony csodákra képes. 6. Lehetne ez 100%-al nagyobb, úgy érzem, akkor is ugyanekkora maradna… 😛 7. Mennyire aljas már… 😀 8. Minek ekkora csomagolás egy ilyen kis tökmagnak?! 9. Ilyet se veszünk többet… 😀 10. “64 színes zsírkréta” – tény, hogy színes, csak egy a baj: mind a 64 darab narancssárga… 11. Nem minden arany, ami fénylik. 12. Az évszázad átverése… 😀 13. A robusztus csomagolás nem minden esetben társul robusztus tartalommal. 14. 🙄 15. Sose a borítója alapján ítélj meg egy könyvet. 16. Kiábrándító. 17. Konyhai ajándékcsomag, melyben az igazi meglepetés ez: 18. Éljen az új, nagyobb méret! 19. Ki van ez találva. 20. Az 4 árva szelet se sok, de így meg aztán… 21. Valamivel ki kellett tölteni az üres teret.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

19 izgalmas tény, ami biztos, hogy téged is meg fog lepni

Mindig rádöbbenünk, hogy megannyi dolog van még, amiről nem volt fogalmunk. Tudtad például, hogy egy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?