loading...

21 személy, akinek hála új szintre lépett az emberi hülyeség

A mindennapi rohanásban bizony elkerülhetetlen, hogy a figyelmetlenségünkből adódóan olykor elkövessünk néhány hibát. Odaégetjük a húst, elhagyjuk a lakáskulcsunkat, vagy éppen égve felejtjük a villanyt, amikor eljövünk otthonról. Ezek apró-cseprő baklövések, melyeket többé-kevésbé, de mindannyian elkövetünk életünk során. Az alábbi 21 ember, pontosabban az ő kunsztjaik természetesen össze sem hasonlíthatók mindezzel, ők ugyanis már nagyban játszanak ha a balszerencséről és a kellemetlen félreértésekről van szó…

1. A szuveníres talán még azóta is röhög a markában… 😀
2. ,,A barátnőm megkérdezte, hogy miért világít a ,,NO” jel ezen a kapcsolón…”Akinek esetleg nem lett volna világos, ez az ,,ON” jel, csak fordítva nézte a drága… 😛
3. ,,A barátnőm nem akarta elveszíteni a kulcsokat a lakathoz, szóval gondolta, ez lesz a legjobb megoldás…”
4. ,,Nem éreztem magam valami jól, úgyhogy megkértem a barátomat, hogy hazafele ugorjon be nekem egy lázmérőért a szupermarketbe. Ezt sikerült hoznia…”
5. ,,A feleségem felbontotta a névnapjára kapott új USB töltőt…” – tiszavirág életű volt… 😀
6. ,,A barátom úgy gondolta, hogy gyorsabban megszárad majd a kedvenc pólója, ha bedobja pár percre a mikróba…” – nem volt bölcs döntés… 😛
7. ,,Én és a barátnőm úgy döntöttünk, hogy megmérkőzünk, melyikünk a jobb szakács. Másnap ez a látvány fogadott, mikor hazaértem a munkából…megkérdeztem, hogy mit csinál, azt mondta, steaket. Diszkvalifikáltam őt a szakácsversenyünkből.”
8. ,,Arra értem haza a munkából, hogy a feleségem ezeket a kekszeket falatozta jóízűen. Nem volt szívem neki szólni, hogy ezek a kutya jutalomfalatjai.”
9. ,,Első közös horgászat a haverom feleségével…”Valószínűleg az utolsó is… 😀
10. ,,A barátnőm küldte ezt a képet, mert tudni szerette volna, hogy ez-e a HDMI kábel…”Nem is tudom, miből gondolja… 😆
11. ,,151 centi magas vagyok, a barátom majdnem 190. Megkértem őt, hogy szerelje fel végre a tükröt, amit hónapokkal ezelőtt vásároltam. Nem volt felhőtlen az öröm…”
12. ,,Feleségem új elemeket vett a távirányítóba, majd meglepődve jelezte, hogy mióta kicserélte őket, egyáltalán nem reagál semmire. Megkérdeztem tőle, hogy jól rakta-e be az elemeket, mire ezt a választ adta: ,,szerinted hülye vagyok?!”
13. ,,Megkértem a férjemet, hogy vágja fel nekem az avokádót. Gondolom nem sokat látott még életében…”
14. ,,A feleségem munka után leültetett az étkezőasztalhoz, és számon kérte rajtam, hogy mióta drogozok a háta mögött. Azt mondta, ha őszinte leszek, akkor még megmenthetem vele a házasságunkat. Mivel teljesen tanácstalan voltam, megkérdeztem, hogy miből gondolja egyáltalán, hogy én drogozok?! Azt mondta, ezt találta a nadrágom zsebében…”A hölgyek kedvéért mondjuk, hogy ez egy guminyomás mérő… 😛
15. ,,Mondtam a férjemnek, hogy tegye valahova a konyhába a frissen mosott törülközőket, majd később elpakolom. Ide sikerült tennie…”
16. ,,A nővérem menstruált, és megkérte a férjét, hogy hozzon neki valamit hazafele, mert minden elfogyott otthon. Ezzel sikerült hazaállítania…”
17. Nincs is jobb, mint amikor apuka csomagolja a szendvicset a gyerekeknek… 😀
18. ,,Dolgozni voltam, és a férjem gondolta meglep azzal, hogy elmosogatja a tányérokat, hogy nekem már ne kelljen vele fáradnom…nem kérek több ilyen meglepetést.”
19. ,,A kedves férjem, és az élete első saját készítésű süteményei.”
20. ,,Megkértem a barátnőmet, hogy rakja a tüzet, amíg elugrok WC-re. Erre értem vissza…”
21. ,,Félreérthetetlen jele annak, hogy a drága férjem sütni próbált magának valami finomat…”Igen, ez a leszerelt füstérzékelő… 😀

forrás

loading...

Ezt láttad már?

19 izgalmas tény, ami biztos, hogy téged is meg fog lepni

Mindig rádöbbenünk, hogy megannyi dolog van még, amiről nem volt fogalmunk. Tudtad például, hogy egy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?