loading...

21 tökéletességmániás ember, aki bármiből képes kihozni a maximumot

1. Megunta a telefonja színét, így hát felpolírozta kicsit. Az eredmény önmagáért beszél. 2. ,,Úgy döntöttem, hogy műalkotássá változtatom a mennyezetemet.” 3. Ha jobban szeretnél látni a víz alatt, csak dobd fel az úszó szemüveget egy pár szemüveglencsével. 4. Amikor a rendelt shake pontosan úgy néz ki, ahogy azt ígérték. 5. Banksy-témájú karácsonyi dekoráció. 6. Pénzérméből készült műalkotás. 7. A homokvár építéshez ritkán választanak témának havas tájat, de ő bebizonyította, hogy ebben is tökéletes. 8. Ez a cseresznyéspite olyan tökéletes, hogy el sem akarjuk hinni, hogy tényleg létezik ilyen. 9. Amikor a taxisofőr tényleg mindent megtesz az utasok kényelme érdekében. 10. Mindenki más módszert használ az önkifejezésre. 11. Ebben a házban a szülők szemlátomást tényleg mindent megtesznek a gyerekekért. 12. Ez a lakberendező tudja, hogyan lehet feldobni az unalmas belső teret. 13. Valaki nagyon kitalálta ezt. Vagy csak szerencséje volt.

14. Amikor a felszolgáló nem spórol a gyümölcsturmixon. 15. Napfényben színváltós fényezés. 16. Fogta a turkálóban vett akciós pulóvert és vadonatújjá varázsolta. 17. Tökéletes kézírás. 18. Amikor a tökéletességmániás család kagylót eszik vacsorára. 19. Valaki itt fekete öves gránátalma pucoló. 20. ,,A feleségem úgy döntött, hogy sushi-tortát készít a lányom születésnapjára. Aztán a kelleténél jobban belelendült…” 21. Földbe döngölte a sztereotípiát, miszerint egy ajtó csak egyenes lehet.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

17 alkalom, amikor túl nyilvánvalóra sikeredtek az átverések

1. Legalább szedték volna le az eredeti árat. 2. Hogy került rá a hópehely?! 3. …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?