loading...

24 fotó, ami jól mutatja, hogy mennyire könnyű átverni bennünket

1. Úgy tűnik, hogy három szellem vár a buszra. 2. ,,15 év után derült ki, hogy a fürdőszobánkban tartott dekoráció nem is kagylókkal van tele, hanem száraztésztával.” 3. Munkába érés előtt mindig jól jön egy kis testmozgás. 4. Étvágygerjesztő kaviár? Nem, ezek csak gélgömbök. 5. ,,Úgy tűnik, mintha ez a hiéna kezet fogna az unokámmal.” 6. Egy férfi borotvált lábakkal?! Vagy várjunk csak… 7. Azok a kezek a fehér pólós fickóhoz tartoznak. 8. A mozgólépcsők tükrei kicsit megtréfálják az agyunkat. 9. Ez nem kutya, csak a szőre. 10. Vakrandi. 11. Mindannyiunknak van egy barátja, aki teljesen véletlenül mindig tönkreteszi a terveinket.

12. Instagram kép vs. valóság. 13. Ebből a szögből nézve épp olyan, mintha a feje a semmiben folytatódna. 14. Mit gondolsz, miért nincs tükörképe a hátizsáknak?! 15. Ez is egy módja, ha le akarjuk rázni a pasikat a strandon. 16. Olyan jól sikerült a sütés, hogy úgy néznek ki, mint a valódi sütőtökök. 17. Levegőben szálló madártoll vagy felhő?! 18. Barátságos krokodil, amire akár le is ülhetsz, ha úgy tartja kedved. 19. Neem, a levelek nem lettek lefestve a házzal együtt, ez a természetes színük. 20. A fényképezőgép zárideje miatt úgy tűnik, mintha hajlítottak lennének ezek a dobverők. 21. Szép kép, igaz? Pedig valójában ez egy TV. 22. „A különbség a nővérem és az én szobám között, pontosan ugyanabban az időben.” 23. Ezek a felmosófejek sokkal inkább hasonlítanak a darált húsra. 24. Az igazi barátok mindig tökéletesen kiegészítenek bennünket… ?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Ha Oscar-díjat adnának a kudarcokért, a most következő 20 ember egészen biztosan megkapná

Mindenkinek az életében vannak rossz napok, ezekkel együtt kell élni és meg kell tanulni elfogadni …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?