loading...

4 börtön tetoválás, és annak jelentései , gondolni sem mertem :S

Az 1488-as szám, bárhol a testen.

A fehér felsőbbrendűséget jelképezi a náci elitéltek körében. Külön is használható a két szám, 14, és 88 gyanánt. Például a Nuestra familia nevű banda is használja ezt a számsorozatot. A 14 valójában 14 szót jelen, amit David Lane vezér mondott :” We must secure the existence of our people and a future for White Children”
A 88 pedig a 8 betű rövidítése, és a kétszer HH, azaz Heil Hitler.

-éb mot-A pókháló tetoválás.

Nagyon sok olyan ember is viseli manapság ezt a szimbólumot, akik életükben nem voltak rács mögött, mivel nagyon trendi lett.

A börtönben a pókháló jelentése, a nagyon hosszú börtön büntetést szimbolizálja. A jelentése konkrétan az, ahogy a pókhálóba beleragadnak a ártatlan lényem úgy ragadtak ők is be a rácsok mögé a bűnözökkel együtt.
Továbbá ezt általában könyökre szokták tenni, mivel a rabok sokat ülnek, és olyan sokat van lent az asztalon a könyökük, hogy a pók hálót sző rá.

A könnycsepp tetoválás a szem környékén

A legsűrűbben látható a börtönökben ez a szimbólum, aminek többféle jelentése van, de alapvetően mind az ember élet kioltásáról, vagy annak kísérletéről szól.
Ha üres a könnycsepp, akkor csak kísérlet volt, ha teli akkor nem csak kísérlet volt. Továbbá jelenti még a bosszút, és az erőt is, hiszen a szem környékén a szem alatti csonton a legfájdalmasabb a tetoválás.

5 ágú korona

A hírhedt latin Kings banda tagjai viselik ezt magukon.
A latin Kings a legnagyobb latin banda Amerikában, és ha a tetoválás mellé még csatlakozik a ALKN felirat is, akkor annak a további jelentése az, hogy : Mindenható Latin Királyi Nemzet. A banda 1940 óta működik, és a koronán látható színek, kövek és egyéb motívumok jelentését még nem sikerült megtalálni..

tetovalas
loading...

Ezt láttad már?

9 érdekesség a bolygónkról, amit nem mondtak el az iskolában.

Az univerzum sok rejtélyt tartogat még számunkra. Amikor a földről és a bolygókról tanultunk az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?