loading...

5 éve terhes. Akkor akarja világra hozni a gyereket, amikor az iskolába megy!

A kisfilmben látható Lauren Denverben dolgozik, és már 260 hete terhes. A nő immár 5 éve szíve alatt hordja kisbabáját, akit már mindennél jobban szeretne világra hozni, de sajnos az Egyesült Államokban a vállalatok 86 százaléka nem engedi szülési szabadságra a kismamákat, így Lauren elhatározta, hogy bizony ő akkor nem szüli meg a gyereket.

Azóta 5 év telt el, a kismama pocakja óriásira nőtt, de mégis igyekszik pontosan beérni a munkahelyére, egy jóga labdán ül, a segítőkész kollégái pedig kikísérik a mosdóba. A liftbe sem könnyű beszállnia, hiszen az ajtók alig akarnak becsukódni az óriási pocak miatt.

Szeretne más országba költözni, ahol jobb körülmények vannak, de nem engedik felszállni a repülőgépre ekkora hassal. Lauren úgy határozott, hogy akkor fog szülni, ha a gyerek betölti a 6 évet, hogy egyenesen iskolába mehessen, így ő tud dolgozni, nem fog kiesni a munkából, ahogy a férje sem.

Ezt a történetet mutatja be az alábbi kisfilm, ami persze egy nem valós eset, hanem ezzel kíván nyomást gyakorolni a washingtoni The National Partnership for Woman and Families nonprofit szervezet a Kongresszusra, hogy törvény kötelezze a cégeket, hogy megadják a szülési szabadságot a szülőknek.

Az 5 éves terhes anyukát Sophia Bush játssza, aki szintén reméli, hogy az üzenetük célba jut, és kimozdíthatják a holtpontról ezt a sokak számára fontos ügyet, főként azért, mert így nagyon sok fiatal lemond a gyerekvállalásról.

Forrás: filantropikum

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 ritka történelmi fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be az emberiség múltját

Az emberiség történelmét számos izgalmas titok övezi, melyek közül van, amire már valószínűleg sosem derül …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?