loading...

5 félre érthetetlen jel, hogy a srác oda van érted, ja meg vissza is

srac-odavanHa az 5 pont közül legalább 3-ra felcsillant a szemed, akkor jó úton jársz, és valószínűleg hamarosan meg fogja tőled kérdezni a kiszemelted, hogy nem-e léphetnétek a barátságon túl, egy kicsit magasabb szintre. Ja és itt nem a legjobb öri bariságra gondolunk, hanem arra, hogy meg fogja kérdezni tőled, amire már biztosan epekedve vársz, még pedig azt, hogy járnál -e vele 🙂

 1. Bolond üzeneteket küldözget

Minél kisebb a lényegi információtartalom, annál jobb! Mert már nem csak arra használja ezt a csatornát, hogy a fontos időpontokat, és hasonlókat megbeszéljen veled, hanem arra is, hogy csak csevegjetek: imád veled csak úgy lenni is.

2. Sokat hívogat

Carter szerint egy férfi csupán három okból ragad telefont: munkaügyben, ha vészhelyzet van, vagy pedig hallani akarja valaki hangját.

3. Kevesebbet csetel mással

A srácok szeretnek menekülő útvonalakat fenntartani, ezért egy alakuló kapcsolatszerűség mellett lehet még három ugyanolyan, plusz kettő olyan, akivel csak online flörtölgetnek.

4. Kikéri a tanácsodat

Ha megkérdezi a véleményed az aznapi összeállításáról, vagy a tanácsodat kéri, mit vegyen valakinek ajándékba, fontos neki, mit gondolsz valamiről, akkor valószínűleg a szerelmi hormonok átvették az irányítást!

5. Veled szívatják a haverjai

Ha előveszik miattad, és azzal nyaggatják papucs lett (aminek több, mint valószínű, hogy semmi alapja, csupán kevesebb idő jut rájuk, miután veled is foglalkozik és az időigényes…), az is jek. Persze szörnyű, hogy miattad bántják, de neked ez csak egyet jelentsen: nem is lát a szerelemtől!

loading...

Ezt láttad már?

22 probléma, amit csak a nagy keblű hölgyek érthetnek!

Ismert sztereotípia, hogy a férfiak a nagy keblű hölgyeket részesítik előnyben. Ez ilyen tudatalatti dolog. …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?