loading...

8 ezrelék az esélye egy ilyen szülésnek. Az egyik legritkább, de tényleg

sertetlen-magzatburok
“Tudom, hogy borzasztó közhelyes lesz, amit mondok, de még a lélegzetünk is elállt egy pillanatra, amikor megláttuk Silast a sértetlen magzatburokban. Észre sem vette, hogy megszületett” – nyilatkozta az amerikai CBS Los Angelesnek a kisfiú orvosa, dr. William Binder. A kaliforniai Cedars-Sinai orvosi központ szülésze a csatornának elmondta azt is, a kisfiút azonnal császármetszéssel kellett a világra segíteniük, miután édesanyjánál a kiírt időpont előtt három hónappal, váratlanul beindult a szülés.

“Az ilyen, és ehhez hasonló esetek rendkívül ritkák: 80 ezer szülésből mindössze egynél fordul elő olyasmi, mint Silas esetében. A pályám során én is számtalan furcsasággal találkoztam már, de olyannal, hogy egy baba a sértetlen magzatburokkal együtt jöjjön világra, egész eddig még egyszer sem” – tette még hozzá a szakember, aki elismerte, ily módon szinte kizárólag a császármetszéssel világra hozott babák születnek.
A ritka jelenségről, mely néhány pillanatra elcsendesítette a műtőt, Silas édesanyja, Chelsea csak jóval a szülés után értesült, miután dr. Binder megmutatta neki a fotókat, melyeket a kisfiú születése után néhány másodperccel készített. “A doktor azt mondta, addig míg meg nem repesztették a burkot, Silas észre sem vette, hogy megszületett. Csodálatos érzés, hogy úgy láthattam őt, ahogy a hasamban is volt. Nagyon különleges dolog” – árulta el.

loading...

Ezt láttad már?

15 fotó, ami még a sokat látott embereket is ámulatba ejti

Gondolnád, hogy egy közönséges burgonya is képes meglepetéseket okozni?! Mi sem. Aztán kiderül, hogy Peruban …