loading...

A 45 éves férfi heréje beleszorult ebbe a székbe. Az IKEA válasza erre a Facebookon mindenkit megnevettetett.

A norvég Claus Jørstad egy Marcus fantázianevű IKEA-kisszéket vásárolt, mert térdfájdalmai miatt az orvosa azt javasolta, hogy ülve zuhanyozzon. Eközben a legfurcsább szerencsétlenség történt vele: amikor fel akart állni, hogy befejezze a zuhanyozást, rájött, hogy egyik heréje becsusszant a lukba, majd a meleg víz hatására megduzzadt és beragadt.

45eves1

“A mobiltelefon a mosdókagylón volt, túl messze, hogy elérjem. Fogalmam sem volt, hogy a fenébe fogom kiszabadítani magam ebből a káoszból.” Claus megírta a kínos helyzetét az IKEA Facebook oldalán. “Már ütöttem a fejem a falba. Próbáltam, újra és újra kiszabadítani a koronaékszereimet. Sikertelenül. ezután elfogyott a meleg víz. És nagyon hideg volt a zuhany alatt. Nagyon hideg.”

45eves2

A jéghideg víz valamennyire… uhh… zsugorodáshoz vezetett és ez lehetővé tette a férfinak, hogy kiszabadítsa magát a piros műanyag börtönből, amely nem több, mint egy szelíd “puff”. Miután Claus közvetítette megrázó élményét a bútor cég Facebook oldalán, a svéd cég egy készséges bocsánatkéréssel válaszolt, valamint adtak néhány jó tanácsot: “Azt javasoljuk, hogy távolítsa el a széket a zuhanyzóból és helyezkedjen el rajta egy megfelelőbb pózban, kényelmesebb ruhában. Talán a jövőben meglehet, hogy jobb ha a széket arra használja, hogy bemutat rajta egy szép virágot.”

45eves4

Claus megértette a tanácsot, és többet nem használta a széket a zuhany alatt. Legalább még mindig tud nevetni a szokatlan balesetén!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

23 kép, ami bizonyítja, hogy az idő vasfoga egy könyörtelen pusztító

Bár legtöbbször fel sem tűnik, az idő vasfoga bizony folyamatosan dolgozik, rongál, amortizál. Időnként azonban …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?