loading...

A bolti eladó el sem hitte, mit tett a főnöke ezzel a nővel!

Megrendítő élményben volt része egy fiatal eladónak a szupermarketben. Megosztotta a neten, hogy mások is tudjanak róla!

bolti

Jim jó magas pasas, sokan félnek tőle, de én 7 hónapja ismerem, tudom, hogy nagyon rendes fickó.

Nemrég egy harmincas nő lépett be az üzletbe, két gyereket vonszolt maga után. Kócosak voltak, szakadt, piszkos ruhában, a nőnek ki volt sírva a szeme. Kóborolt a sorok között, aztán elbőgte magát. Jim odalépett, kérdezte, mi történt:

– Lelépett  férjem, itthagyott a két gyerekkel (a kisebbik, egy kislány még 2 sem lehetett, ő is bőgött már). Nincs egy fillérem sem, éhesek.

– Tegye tele a kosarát, aztán jöjjön a pénztárhoz, mondta Jim, aki az osztályt vezette.

A nő megpakolta a kosarat alapélelmiszerekkel, majd beállt a sorba. Jim odament, az egészet kifizette. Még egy papírt is belenyomott a nő kezébe.

Kérdeztem Jim-et, mi van a papíron.

– Hogy hétfőn beállhat dolgozni, felveszem az osztályra – felelte Jim, majd ment a dolgára.Ű

Marcia, mert így hívják a nőt, hétfőn beállt, és remekül ellátja a dolgát. Már rendes a haja, és vett néháby új ruhát, mert kapott még egy esélyt az élettől.

Azért osztottam meg ezt az élményt, mert tudom, hogy a világ legjobb munkahelyén dolgozom, és az enyém a világ legjobb főnöke.

Forrás: kiskegyed.blikk.hu

loading...

Ezt láttad már?

Itt még csak 12 éves… 16 éves koráig 43.200 alkalommal erőszakolták meg

Karla Jacinto 12 éves volt, amikor elkezdte pályafutását és azt gondolta, hogy megtalálta élete nagy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?