loading...

A férfi 95 ezer dollárt talált felesége halála után… az ok SOKKOLÓ!

Egy idős házaspár együtt élt több mint 50 éve, és eddig a pillanatig nem volt titkuk egymás előtt. Csak egy dolog – a feleség megkérte férjét, hogy ne nyisson ki egy cipős dobozt, amit mindig a felső polcon tartott a szekrényben.

dollar

A férj úgy tett, ahogy a felesége kérte, és soha nem nézte a cipős doboz tartalmát. De egy nap a felesége megbetegedett, és úgy döntött, hogy felfedi a titkot, és kérte a férjét, hogy vigyék be a kórházba neki a dobozt.

Amikor a férj hazaért, odatette a dobozt az asztalra, és kinyitotta. Belül két kötött baba feküdt, és egy köteg bankjegy, aminek a teljes összege 95,000 dollár volt!

De miért? A férj meg volt döbbenve. “Mielőtt hozzád mentem, nagyanyám mesélt egy történetet,” mondta a beteg nő, “ő azt mondta nekem, hogy amikor veszekszünk, ne legyek mérges, hanem kössek egy babát. Ez megnyugtat majd ”

Az öreg úgy érezte, sokkolja, amit hall. De csak két baba volt a régi dobozban. Ez azt jelentette, hogy ennyi év együttélés után felesége csak kétszer volt dühös rá. Szorosan átölelte, és megkérdezte: “De mondd, mi ez a sok pénz?”

“Ah … igen,” mondta a feleség, “a babák eladásából kerestem”

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Itt még csak 12 éves… 16 éves koráig 43.200 alkalommal erőszakolták meg

Karla Jacinto 12 éves volt, amikor elkezdte pályafutását és azt gondolta, hogy megtalálta élete nagy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?