loading...

A fiatal fiú a műtét után felébred és meglátja, hogy az orvos tett valamit anélkül, hogy megkérdezte volna!

A legtöbb ember nem szeret sokáig kórházban maradni. Ez egy olyan szükséges állapot, ami nem túl szórakoztató, és számoljuk a napokat, amíg haza nem mehetünk.

Teljesen normális, ha kissé idegesnek érzed magad, amikor kés alá kell feküdnöd, szóval el lehet képzelni, milyen rosszul érzi magát egy kisgyerek ebben a helyzetben. Dr. Travis Groth, a Wisconsin-i Milwaukee Gyermekkórház gyermekorvosa ezt nagyon jól ismeri. Amikor a fiatal betegeit kezeli, akkor gondoskodik a legközelebbi barátaikról – a kitömött játékaikról.

“Az a küldetésünk, hogy minden gyermek kényelmesen és biztonságban érezze magát, legyen szó akár a kedvenc játékaikról vagy a kedvenc karakterükről. Tudjuk, hogyan lehet a gyermekeket jobb kedvre deríteni” – magyarázta Dr. Groth.

Amikor a fiatal betegek felébrednek, felfedezik a kedvenc plüssállatukat, amelyek mellettük ülnek, és a sajátjukéhoz hasonló kötést viselnek. Időnként javításokra van szükség, és Dr. Groth készen áll a sürgősségi eljárás végrehajtására a “plüss társaik” számára – természetesen ingyen.

Mivel a kitömött állat olyan kötést hord, mint a kis beteg, ennek hatására a beteg nem érzi magát egyedül, mert a legjobb haverja pontosan tudja, hogy milyen érzés.

Dr. Groth a játékot is beküldi a röntgenszobába. A gyerekek ezután a röntgenkészüléket biztonságosnak tartják.

Amikor egy fiatal lánynak meg kellett operálni a fülét, Dr. Groth megbizonyosodott arról, hogy a macskája füle is be legyen kötve.

Egyik nap, Dr. Groth még a Sütiszörnyet is beültette a műtőbe, akin egy hosszú agyműtétet kellett végrehajtani. A nap végén az embertársán ugyanazt az eljárást kellett végrehajtania.

Az orvos és csapata azért járt iskolába, hogy megjavítsák a beteg embert de idővel azt is megtanulták, hogyan kell egy kisgyermekek szívét is megjavítani. És ez talán a különbség az orvos és az igaz gyógyító között.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az édesanya büntetése tapsot érdemel… Szerinted helyesen tette, vagy túl szigorú?

Amikor az anya észrevette, hogy fia lefekvés után engedély nélkül mobiltelefonozott, úgy döntött, hogy elkobozza …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?