loading...

A kisfiúnak 30 öltésre volt szüksége, miután ez a játékszer felrobbantotta az arcát – veszélyes trend terjed!

Az úgynevezett “Fidget Spinner” nagyon divatos lett a gyermekek és a serdölők körében. A kis pörgettyűnek stresszoldó hatást tulajdonítanak és az autisták és a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarúak koncentrálását is segítheti, bár ezzl kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Tény, hogy hazánkban is népszerűvé vált, és az összes tanár rémálma volt ebben az évben.

John Harris is az Egyesült Államokból is csaknek olyan lelkes Fidget Spinner rajongó volt, mint a kisfia. Együtt szoktak játszani ezzel a “stresszoldó” pörgettyűvel, aztán nemrég megláttak egy ötletet az interneten, hogy sűrített levegő fújó segítségével sokkal gyorsabbal forog, hiszen kézzel lehetetlen akkora sebességgel hajtani, mint levegővel.

Míg a kisfiú kezében tartotta a Fidget Spinnert, az édesapa levegőt fújt rá egy fúvóka segítségével, a játékszer pedig egyre gyorsabban és gyorsabban megpördült. Csakhogy a kínai cucc nem bírta sokáig és darabokra hullott a levegőben. A felrobbant játék egyik műanyag darapja pedig a kisfiú arcába csapódott bele.

John kisfiának 30 öltésre volt szüksége (27 öltés kívül és 3 öltés a szájánál) ahhoz, hogy összevarják a sebet.

“Szerencsések vagyunk, hogy nem ment a szemébe” – írta a megrémült édesapa a Facebook-on. “Sokkal rosszabb is lehetett volna.”

John a drámai képekkel fel szeretné hívni a szülők figyelmét, hogy még ezzel az ártalmatlan játékkal sem szabad bizonyos határokat túllépni. Ha nem használjuk kellőképpen, akkor óriási fájdalmakat tud okozni!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 ember, aki hihetetlen szerencsével kezdte az új évet

Míg legtöbbünk ugyanolyan sz*rul vágott neki 2018-nak, ahogy 2017-et befejezte, egyes emberek szó szerint megfogták …