loading...

A kislány édesapja meghalt ebben a balesetben. Nézd mit tesz a rendőr a kislánnyal!

Az alábbi képet az internetezők milliói csodálják döbbenettel, és fejezik ki őszinte sajnálatukat. A kétéves kislány édesapja autóbalesetben meghalt, a helyszínelő rendőr pedig nyugtatni próbálja a csöppséget.

rendor-baleset

Nick Struck coloradoi rendőr elmondása szerint szívszakító érzés, amikor autószerencsétlenség esetén riasztják őket, és a helyszínen a balesetező járműben gyerekek is vannak.

A megdöbbentő felvétel helyszínére érkezve, a férfi megtudta, hogy a balesetező járműben hat személy utazott, négy gyerek és két felnőtt. Az egyik felnőtt, a kislány édesapja volt. Súlyosan megsérült, és annak ellenére, hogy mindent megpróbáltak megtenni érte, a helyszínen életét vesztette.

Nick Struck rendőrtiszt a baleset helyszínén ölébe vette a kétéves kislányt, és ugyanazt az altatódalt énekelte neki, mint az ő hasonló korú kislányának. Ekkor készült az alábbi felvétel.

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?