loading...

Ez a pláza cica csatlakozott az Iszlám állam nevű szervezethez. 1 hónap elteltével így néz ki

is3
Korábban mindenki egy normális életvidám lánynak vélte a 16 éves Elifet. Stílusosan öltözködött, sminkelte magát és mégis bevállalta, hogy ehhez a szervezethez csatlakozik.
A 16 éves lány azért utazott Rakkába, ami az isis fő gócpontja, hogy ő is tagja legyen ennek a radikális nézeteket valló csoportnak.  A legfrissebb információk szerint még él, de azoknak az embereknek az észjárását ismerve nem csodálkoznék rajta, ha holnapra az lenne a hír, hogy őt is valamely módon el tették láb alól..

A lányt otthonában mindenki kereste, hiszen semmi jelét nem adta annak, hogy életben van és jól van. A facebookra kezdett el képeket feltölteni amelyeken egyre kevesebb látszott belőle, és ez fel is tűnt a barátainak. A végére már az egész testét ruha fedte és csak a szeme látszott ki, ahogy Rakkában az kötelező a nők számára.

Mit gondoltok, mi vezethet oda, hogy egy fiatal életerős lány egy kivégzésekről elhíresült radikális csoporthoz csatlakozzon? Amerika miért nem lőtte még ki az összes dzsihádista barmot?

is
is2

 

loading...

Ezt láttad már?

21 tárgy és élőlény, aminek a méreteit gyakran alábecsüljük

1. Nyilván sok képet láttál már a Gizai piramisokról, de fogadjunk, hogy ez a kép …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?