loading...

A nagy átváltozás: A férj nem hitt a szemének, amikor meglátta átalakított feleségét!

A legjobb születésnapi ajándék lehet, amikor az ember végre rátalál önmagára, és a tükörből az a szépség mosolyog vissza, aki mindig is szerettünk volna lenni. Az átalakuláshoz, pedig csak néhány szakember, és külső szemlélő szükséges, hogy kihozzák belőlünk a legjobbat, amit eddig görcsök, frusztrációk és nem-törődömségek mögé rejtegettünk.

atalakulas

Az alábbiakban csodálatos átalakulásoknak lehetünk szemtanúi, láthatjuk, hogy semmi sem lehetetlen a világon. Nagyon fontos, hogy elhiggyük, hogy a legszebbek vagyunk a világon, és tegyünk is annak érdekében, hogy tényleg azok is legyünk. A Today Showban két hatvan év körüli nőt alakítottak át, vagyis varázsoltak gyönyörűvé.

Lenise Melton, az 58 éves könyvelő, két gyerek édesanyja, már-már kissé belesavanyodott az életbe. Elfogadta, hogy a természetes a szép, nem sokat tett azért, hogy kihozza magából a legjobbat. Láthatjuk, hogy mit tesz, ha egy szakember olyan frizurát készít, amely a legjobban talál arcformánkhoz. Lenise valósággal ragyog, miután új frizurát “kap”, és rá sem lehet ismerni.

Ezt már láttad? 1985 óta nem vágatott hajat a pár. Elképesztő átalakuláson mentek át!

Bonnie Amend, bár azt mondják róla, hogy hatvan éves, ezt az átalakítás után valójában már senki sem tudta elhinni. A férje szinte sokkot kapott, amikor meglátta az “új” feleségét, és azt mondta, nem hiszi, hogy ő ezzel a jó csajjal élt eddig.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?