loading...

A negyedik gyermekét várta, amikor csodába illő esemény történt!

Chloe a negyedik gyermekét várta, amikor nagyon hamar, nagyon nagyot nőtt a pocakja. A terhesség természetes együtt járója a megnövekedett pocak, de ez már nagyon durva volt, mivel rövid idő alatt következett be. Azonban elmondhatjuk, hogy ez egy édes teher 🙂

pocc7

Azonban az ultrahang hamar eloszlatta a kétségeket, és a félelmeket. Bár én azért féltem volna a helyükbe.

pocc6
Az orvosa közölte vele, hogy 3 kisbabát lát a pocakban. Azonban az egyik ,  egy kislány, sajnos nem kap elég oxigént, ezért valószínűleg sajnos el fog hunyni.Azonban az orvos tévedett! Mind a 3 baba megmaradt, viszont sajnos nagyon komoly választás elé állította a kis családot. Vagy megmentik mind a 3 gyermeket úgy, hogy megindítják a szülést, vagy lehet hogy a kislány halálával kárt tesz a másik két babában is. Ez egy olyan döntés volt, amit nagyon nehéz volt meghoznia Chloe családjának, de megtették.
pocc5
pocc4
A kislány született meg elsőre, az ő állapota volt a legsúlyosabb, majd pár nap múlva jött a két bátyja is.Hála az orvosoknak, és a modern tudománynak, mindenki megmenekült, és egészségesen egyre erősödtek a koraszülött osztályon.
pocc2
pocc3
loading...

Ezt láttad már?

20 abszurd fotó, ami bizonyítja, hogy egyes helyzetekre lehetetlenség felkészülni!

Az interneten annyi képet találunk, ami pórul járt embereket és történeteiket ábrázolja, és nem akarjuk …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?