loading...

A papírtörlő 9 felhasználási módja… ezekre eddig nem gondoltam!

Minden nap használjuk a papírtörlőt, általában folyadékok felitatására, vagy a konyhapult és az asztalok gyors letisztítására. De nemcsak a konyharuhát válthatja ki ez a sokoldalúan felhasználható találmány! Mutatunk 9 érdekes és hasznos felhasználási módot, amire eddig talán nem is gondoltál!

1. A gyógynövényeket csomagold bele a papírtörlőbe. Ha a hűtőszekrényben szeretnéd tárolni, akkor előtte itasd meg a növényt egy kis vízzel, majd csavard bele egy papírtörlőbe, majd tedd bele egy zacskóba, így hosszabb ideig biztosítva lesz a nedvesség.

papirtorlo12papirtorlo112. Ha zavar a leves tetején lévő zsírréteg, akkor helyezzél néhány réteg papírtörlőt egy szita aljára, majd szűrd át a levest. A folyadék tisztán és zsírmentesen fog átszűrődni.

papirtorlo103. Csavard bele a kenyeret egy papírtörlőbe, mielőtt hűtőszekrénybe teszed. Így a kenyér nem lesz nedves, amikor kiveszed.

papirtorlo94. A zsírkréta foltokat pillanatok alatt eltávolíthatod, ha egy papírtörlőt ráteszed a foltra és egy enyhén fűtött vasalóval rávasalod a papírtörlőt a foltos felületre.

papirtorlo85. Nem piszkolod össze a mikrót, ha a hús szeleteket előtte papírtörlővel becsomagolod.

papirtorlo76. Ha nincsen kéznél egy kávé filter, akkor a papírtörlőt szűrőként is használhatod.

papirtorlo67. Itasd le a nedvességet a húsról sütés előtt, így sokkal ropogósabb lesz.

papirtorlo58. Ha az olajos flakont körbecsavarod egy papírtörlővel, akkor nem lesz olajos a kezed, amikor megfogod az üveget!

papirtorlo49. A papírtörlőt középen vágd el egy éles késsel. Egy tálba öntsvizet és néhány csepp kókuszolajat, vagy ricinusolajat vagy ,de olívaolaj is megfelel. Tehetsz bele egy kevés tisztítószert is. Áztasd meg a guriga felét ebben a keverékben.

papirtorlo3Távolítsd el a közepében lévő kartont, amikor meglágyult.

papirtorlo2Máris van egy adag nedves törlőkendőd, amely hűvös helyen tárolva akár néhány hétre is elegendő.

papirtorlo1

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 dolog, amit legalább egyszer az életben neked is látnod kell

Felnőtt fejjel az ember azt hinné, hogy őt már kevés dolog képes meglepni, pedig a …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?