loading...

A repülőn utazó Úr bemegy a női mosdóba és..

Egy repülőn utazó férfinek a WC-re kellett mennie, de akárhányszor próbálkozott, az mindig foglalt volt. A stewardess, látva a szorult helyzetét, javasolta hogy használja a nőknek fenntartott részt, de figyelmeztette, hogy ne nyomjon meg ott semmilyen gombot. A férfi bement és végezte a dolgát, mikor is észrevett négy gombot a papírtekercs mellett: LV; ML; PV; ATE.

Elkövetve azt az általános hibát, amit a legtöbb férfi, nevezetesen nem hallgatni a nőkre, ő rajta is erőt vett a kíváncsiság. Óvatosan megnyomta az LV nevű gombot és mindjárt gyengéd, langyos víz mosta a meztelen alfelét.

– Hűha, -gondolta- ezek a nők aztán igazán tudják, mi a jó! Így egy kicsit bátrabban megnyomta a ML gombot is, és rögtön finom meleg levegő simogatta nedves fenekét, azt alaposan megszárítva.

– Aha, – mondta magában – nem csoda, hogy a nők olyan sok időt töltenek a vécén.
Várakozással telve megnyomta a következő, PV gombot is. Egy kis kar jött elő, amin egy eldobható púderos vatta gombóc volt, és ez finoman bepúderozta az ülepét.

– Hát ez pompás! – döntötte el, miközben az ATE gomb felé nyúlt…

Mikor a kórházban ébredezett, a morfium hatása épp múlóban volt. Megzavarodva az ápolónőért csengetett, hogy megtudja, mi történt. Mondta a nőnek, hogy az utolsó dolog, amire emlékszik az valami hatalmas fájdalom volt a repülőn lévő toaletten. Az ápolónő feddően magyarázta:

– Igen, gondolom, nagyon élvezhette a dolgokat addig, amíg meg nem nyomta az Automatikus Tampon Eltávolító gombot…

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A szegény férfit visszautasította a gazdag családból származó lány – tíz évvel később újra találkoznak

Milyen tulajdonságokat értékelsz a párodban? Mikor fiatalok voltunk, az volt a fontos hogy vidám és …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?