loading...

A siket kisbaba sírni kezd… de amikor először meghallja édesanyja hangját… (szívmelengető pillanatok)!

Ha az édesanyákat megkérdeznék, hogy mit szeretnének leginkább, akkor mindannyian kórusban ezt felelnék: egészséges gyerekeket. Sőt, azok az édesanyák nem tudják élvezni az életüket, akik olyan kisgyermeket nevelnek, aki valamilyen betegségben szenved.

Igaz, hogy a legtöbb újszülött egészséges, de sajnos beteg gyermekek is születnek. Némelyikük kebésbé komoly, mások viszont súlyos betegségben szenvednek, de szerencsére a múlt századtól az orvostudomány jelentős fejlődésen ment át, és ma már sok betegségre van megoldás, amit eddig nem tudtak kezelni.

Ilyen betegség például a halláskárosodás. Néhány gyermek siketen születik, és a halláskárosodás miatt egyedül érzik magukat ebben a világban, hiszen nem hallják sem a szülők hangját, sem a körülöttük zajló dolgokat. De a 21. századi orvostudomány már kezelni tudja ezt a helyzetet.

A kis Archer majdnem siketen született, ezért nem hallhatta édesanyja hangját, azonban egy speciális eszközzel ezt lehetővé tették. Eleinte, amikor az orvos a fülébe tette a készüléket, a kisbab sírni kezdett, de amikor meghallotta az édesanyja hangját, azonnal abbahagyta és nevetni kezdett. Szívszorító!

Ez a rövid videó is azt bizonyítja, hogy milyen bensőséges kapcsolat létezik az anya és gyermeke között! Ha te is egyetértesz ezzel, akkor oszd meg a videót a Facebook-on!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az idős nő kért egy kis segítséget, de amikor odaléptek hozzá, akkor mindenki halálra rémült

Amikor látunk egy idős embert mindig úgy érezzük, hogy segítenünk kell neki, ez ebben a videóban …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?