loading...

A szemétdombon talált rá erre a kislányra… 2 évvel később már nem fogod felismerni…

Sarah Conch, a fiatal és lelkes terapeuta, 2013-ban az Egyesült Államokból Haitire költözött ahol a helyi gyermekgyógyászati központban dolgozott.

Legnagyobb vágya az volt, hogy fogyatékos gyermekeken segítsen és támogassa az ilyen családokat, hogy tudjanak megbírkózni az életnek ennek a nehéz oldalával.


2014-ben a gyermekgyógyászaton felkereste egy nő, akinek a kezében egy három hónapos kisbabát tartott, egy lepedőben. A nő feltárta a kis lényt akit Nika-nak hívtak.

Nika súlyos betegségben szenvedett, melynek következtében a koponyán óriási duzzanat keletkezett és emiatt a gyermek úgy nézett ki, mintha más galaxisról érkezett volna. A kislánynak azonnali orvosi ellátásra volt szüksége. Egy nap Sara úgy döntött, hogy meglátogatja ezt a családot, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e azonban amikor belépett a lakásba, hátborzongató látvány fogadta. A lakás tele volt szeméttel, az anyának pedig semmi nyoma nem volt. A kislány pedig teljesen alutápláltan ott feküdt, az elhagyatott házban, amely inkább szemétdombhoz hasonlított.

Miután Sarah megtalálta a gyermek édesanyját, aki prostituáltként dolgozott, végül rábeszélte, hogy engedje meg, hogy a kislányt ő ápolja, hiszen a gyermeknek folyamatosan orvosi ellátásra lesz szüksége, és egy szerető édesanyára. A kislány azért született ilyen rendelenességgel, mivel az édesanya egy méreganyaggal próbálta megszüntetni a terhességet.

“Az első héten nagyon elszomorított a kislány sorsa, és hogy mennyire lesoványodott, pedig nagyon édes kislány volt. Az alultápláltság miatt a kicsi testének alig volt ereje küzdeni az agyi rendelenesség ellen. Az orvosok már azt a szomorú hírt közvetítették, hogy Nika haldoklik.”

Végül orvosi beavatkozással sikerült eltávolítani 2 liter felesleges gerincvelő folyadékot az agyról és a kislány fejének kerültet hamarosan 5 cm-el csökkent.

Nika úgy szereti Sarah-t mintha az édesanyja lenne. Ő segített neki abban, hogy felfedezze az élet napos oldalát.

Forrás: napjaink.org

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az édesanya büntetése tapsot érdemel… Szerinted helyesen tette, vagy túl szigorú?

Amikor az anya észrevette, hogy fia lefekvés után engedély nélkül mobiltelefonozott, úgy döntött, hogy elkobozza …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?