loading...

A szerény idős hölgy átlátszó körömlakkot kért… de a manikűrös olyat tett, amin mindenki elcsodálkozott!

Brandalyn Mae Porter áplóként dolgozik Dallas-ban egy idősek otthonában, az Egyesült Államokban. Fő munkája a betegellátás. De ez nem csak abból áll, hogy eteti őket, gyógyszert ad nekik, hanem segít nekik megérteni, hogy ennek a kórnak is megvan a maga szépsége:

Brandaly nemrég közé tett egy történetet a Facebook-on, amely a világ minden táján elbűvölte az embereket:

“Ma kifestettem az egyik ügyfelem körmét. Kinyitottam a táskámat és elővettem a tubust és arra kértem, hogy válassza ki azt a színt, amelyet legjobban szeret. De a szerény néni arra kért, hogy csak átlátszó körömlakkot használjak. Erre azt mondtam neki, hogy az annyira unalmas. Megkérdeztem tőle, hogy miért nem választ valami vidámabb színt? Aztán ezt válaszolta: A kezem annyira ráncos, csúnya, hogy nem akarom felhívni a figyelmet rá. Aztán hirtelen nem tudtam, hogy mit válaszoljak, majd ezt feleltem: A kéz sokat elárul! Ezek tükrözik a sok szeretetet, gondoskodást és az sok áldozatot, amit az életben másokért hozott. Ezek a kezek, amelyekkel megsimogatta és sokszor megvigasztalta gyermekeit, ezek a kezek, amelyek fáradságot nem ismerve minden nap főztek, mosogattak, takarítottak… Ilyen szép keze kevés embernek van a világon! Ilyen kézről sokan csak álmodni tudnak.”

kez1

Aztán megkérte, hogy fessem rózsaszínre a körmét. Mennyire fontos, hogy segítsünk másoknak abban, hogy visszanyerjék önbizalmukat! Oszd meg ezt a történetet, ha Te is egyetértesz ezzel!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A szegény férfit visszautasította a gazdag családból származó lány – tíz évvel később újra találkoznak

Milyen tulajdonságokat értékelsz a párodban? Mikor fiatalok voltunk, az volt a fontos hogy vidám és …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?