loading...

A szülők látják gyermeküket a trambulinon ugrálni – aztán hallanak egy szörnyű reccsenést!

A trambulin remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt – de amit ez a család elmesélt erről a népszerű szórakozási lehetőségről, attól sok szülő döntött úgy, hogy a jövőben  még a trambulin közelébe sem engedik gyermeküket.

Kait Ellen látta a 3 éves kisfia arcán a boldogságot, amikor az egyik parkban a trambulinon ugrálhatott, de aztán a kisfiú hirtelen rettenetesen sírni kezdett. A megrémült szülők pedig azonnal felkapták, és rohantak vele a kórházba.

Alig tudták elhinni, hogy mi történt gyermekükkel: a kisfiúnak ugrálás közben kettétört a combcsontja.

Az orvosok elmesélték a szülőknek, hogy a 6 év alatti gyermekek csontozatja még annyira lágy, hogy a trambulinon ugráláskor létrejövő visszaható erő is könnyen eltörheti a puha és fejletlen csontozatukat.

A szegény gyerek lábát most hat hétig sínbe tették, amíg a csont teljesen összeforr. Most pedig az édesanya mindenkit figyelmeztetni szeretne a közösségi médián keresztül, hogy az összes szülő figyelmét felhívja erre a veszélyre.

Mert az ártatlannak tűnő szórakozás, a kiskorúak számára veszélyes lehet!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A szegény férfit visszautasította a gazdag családból származó lány – tíz évvel később újra találkoznak

Milyen tulajdonságokat értékelsz a párodban? Mikor fiatalok voltunk, az volt a fontos hogy vidám és …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?