loading...

Az ex modell súlyosan megégett. A férje reakciója nagyon megdöbbentett mindenkit

Turia Pitt ausztrál ultrafutó, mérnök és egykori modell 2011-ben egy versenyen olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy jó ideig az is kétséges volt, hogy életben marad.   Az eset 2011-ben történt Nyugat-Ausztráliában, Kimberley régióban megrendezett 100 kilométeres futóversenyen. Már napok óta bozóttüzek tomboltak a környéken és a verseny napján a szélirány miatt, a lángok a verseny útvonalát vették célba és gyorsan utolérték Turiát és futótársait. A baleset után Turia két hétig feküdt kómában, az arca és teste teljesen összeégett, elveszítette ujjait és testének a 65%-án a bőrét. Férje úgy döntött, hogy felmond a munkahelyén és teljes időben ápolni fogja feleségét. Egy interjúban megkérdezték tőle, hogy volt-e olyan pillanat, amikor megbánta döntését. Mire így válaszolt: “Nem, mivel én az ő lelkével kötöttem házasságot, nem pedig a testével és ő az egyetlen nő, aki beteljesíti az álmaimat.”

ferj2

ferj forrás

loading...

Ezt láttad már?

6 rendkívül furcsa emberi történet a múltból, amitől mindenki hátán feláll a szőr!

A történelem tele van hihetetlenebbnél-hihetetlenebb történetekkel és esetekkel, melyekről eddig még nem hallottunk. De ezeket …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?