loading...

Az újdonsült apuka hazaviszi újszülött gyerekét, pár perccel később a kutya így reagál – VIDEÓ

Ha a családba új tag érkezik, legyen az akár egy másik állat, akár egy csecsemő, kezdetben nehezen szokják meg a régi családtagok. Kutyát például nehéz összeszoktatni egy újdonsült kismacskával, de sokszor ugyanilyen nehéz az újszülött első megjelenése egy kutyabarát házban. Nézzük, mi a legjobb megoldás az összeszoktatásra.

kutya-csecsemo2

Láthatjuk, hogy először az újdonsült anyuka megy be az ajtón, hogy az otthon várakozó kutyát ne érje egyszerre két meglepetés. Össze kell ismerkedjen a csecsemővel, és az anyát is rég nem látta. Jobb a váratlan helyzeteket apránként adagolni.

Az anyával való találkozás nagy öröm volt, majd érkezik az apa a karjában a kis csomaggal. A kutya nagyon meg van lepődve, kíváncsian és nyugtalanul próbál felugrálni, hogy meglesse mi van az apa ölében.

Amikor a férfi leguggol a csecsemővel, hogy a négylábú megszagolhassa és könnyebben induljon a barátkozás, a kutya még mindig nyugtalan. Három próbálkozás után azonban úgy tűnik, megadja magát, és farkát csóválva – tehát még mindig érdeklődve – hasra fekszik. Ezután az apa egyik karjában fogja a csecsemőt, a másikban pedig nyugtatja és simogatja a kutyát.

Ezt a két fontos szabályt érdemes betartani, hogy biztosítsuk arról az ebet, hogy minden a legnagyobb rendben van. Másodsorban pedig érezze, hogy őt is ugyanúgy szeretjük, mint a jövevény újszülöttet.

Ha ezt a két dolgot megadjuk neki, tovább felhőtlen lesz a kutya-gyerek kapcsolat.

forrás

 

loading...

Ezt láttad már?

Az idős nő kért egy kis segítséget, de amikor odaléptek hozzá, akkor mindenki halálra rémült

Amikor látunk egy idős embert mindig úgy érezzük, hogy segítenünk kell neki, ez ebben a videóban …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?